קיבוע מחדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבוע מחדש
    עינב
    02/07/2014

שלום
    לפני כמה ימים אחת הפיסות דבק של הקיבוע הפנימי לאחר יישור שיניים (סיימתי את הטיפול לפני כ6 שנים)התרופף כלומר לא היה דבוק אך עדיין היה על הפס מתכת.
    הלכתי לאורתודנט והוא בא להוציא לי את הדבק ואמר שהקיבוע נשבר וצריך קיבוע מחדש.
    האם זה הגיוני שדבר כזה ייקרה כשבאתי רק לצורך כך שישימו דבק חדש?
    לא יודעת אם תוכלו לענות אך אמרו לי שהמחיר הוא 730 שח ( רק הקיבוע העליון למעלה מקדימה)האם זה מחיר סביר?
    כמו כן רציתי לדעת האם מקובל לגשת לטיפול אצל אורתדנט אחר?ומה צריך להגיש איזה מסמכים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיבוע מחדש

הוספת תגובה

• קיבוע מחדש - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    05/07/2014

מומלץ לחזור לאורתודונט המטפל. לצערנו לא נוכל לענות לגבי עלויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבוע

עינב
    05/07/2014

שאלה נוספת שרציתי לבדוק..
    לי שמו קיבוע למעלה ולמטה לאחר הטיפול ליישור השיניים .. אבל נתקלתי באנשים ששמו להם רק למטה.
    האם זה הכרחי שיהיה קיבוע למעלה ולמטה? מה השיקולים לכך?
    ובאופן כללי עד איזה גיל נשארים עם הקיבוע?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבוע - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    11/07/2014

נתון לשיקול הרופא המטפל. אני באפן אישי ממליץ על קיבועים בשתי הלסתות. הקיבוע מודבק לזמן בלתי מוגבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו