שיני בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיני בינה
    אוראל....
    13/08/2014

שלום,
    קודם כל תודה על התייחסותכם לשאלתי הקודמת תודה רבבבבה :)
    התשובה עזרה לי מאוד בדבר שאני מתחבטת איתו שנים.
    רציתי לשאול אני בת 21 ועדין לא יצאו לי שיני בינה רק אחת התחילה לצאת לפני חצי שנה והפסיקה באמצע.
    השאלה שלי היא אני הולכת להדביק קוביות איך אני אדע שיש להם מקום והם לא יעשו לי בעיות האם אפשר לעקור אותם עם קוביות במידה ואצטרך??
    עוד שאלה אולי לא קשורה ואין לי מושג למה כן. יש לי רפלקסים בפנים ליד הפה כשאני מחייכת ממה זה יכול לנבוע??
    אודה על התייחסותכם.
    אוראל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיני בינה

הוספת תגובה

• שיני בינה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    21/08/2014

אפשר לעקור שיני בינה כשיש קוביות.
    לא ברור מה הכוונה רפלקסים. אולי מדובר בהתכווצות לא רצונית של שרירים? אם כן, כדאי לפנות לנוירולוג/ית. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזזת לסת ביישור שיניים

אוראל....
    31/08/2014

שלום,
    אני עוד מעט מתחילה טיפול אורתודנטי הרופא אמר לי שהלסת התחתונה שלי בפנים מידי ובגלל זה השיניים שלי נראות בחוץ לכן הוא אמר לי שאצטרך לשלב ביישור טיפול אורטופדנטי(משהו כזה נירלי)כדי להוציא אותה החוצה קצת.(ללא ניתוח! משהו פנימי) רציתי לדעת ע"י מה עושים את זה תודה מראש ושיהיה לכם אחלה יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו