כמה שאלות בנוגע ליישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בנוגע ליישור שיניים
    עפרי
    14/09/2014

אני חיילת, בת 19. יש לי רווח לא חמור מאוד אבל מפריע לי, בין 2 השיניים הקדמיות העליוניות. זה משהו שאני רוצה ליישר כבר הרבה זמן, באופן כללי השיניים שלי יחסית ישרות בלי טיפול קודם, יש מעט רווחים אבל זה לא דבר שמפריע לי ביום יום, מן הסתם שהיה יותר נחמד שגם זה יהיה ישר אבל זה לא העיקר.
    אני מעוניינת דבר ראשון לסגור את הרווח בשיניים הקדמיות. בגלל שאני חיילת אופציה של גשר לא נראית לי אופציה טובה, בתור חיילת להסתובב עם גשר זה לא ריאלי מאוד...
    הבנתי שיש לי 2 אופציות- אינוויזיליין (התבניות השקופות, מחיר יקר), או ציפוי חרסינה שיביא ליישר השיניים הקדמיות, שזו אופציה זולה יותר.
    אינוויזיליין זו מן הסתם האופציה הכי טובה מבחינת התוצאה של השיניים, אבל הבנתי שהיא מאוד יקרה למרות שהשיניים שלי לא עקומות...
    ככה שהאופציה העדיפה היא כביכול ציפוי חרסינה מעל ל2 השיניים הבעייתיות, אבל גם כאן יש לי בעיה- הבנתי שצריך לחדש את זה בכל מספר שנים, ושבסופו של דבר אחרי כל החידושים המחיר הוא מאוד דומה למחיר של אינוויזיליין.
    עוד גורם שמשפיע הוא זה שהשיניים שלי לא לבנות, יש להן גוון צהוב שאני לא אוהבת, ואני לא יודעת אם כדאי שאני אעשה ציפוי לשיניים בצורה כזאת שכולן יהיו צהובות.
    מה אם אני ארצה בעתיד לכבוד אירוע מסויים להלבין שיניים? השיניים של הציפוי יישארו בצבע שלהן? ואם אני ארצה ליישר את כל השיניים בעתיד, כשיהיה לי מספיק כסף לזה, אני אוכל לעשות זאת גם עם הציפוי?
    אני יודעת שהכי טוב לראות את המצב שלי ואז לתת דעה, אבל בהתחשב בכל מה שכתבתי פה, מה דעתך בנושא? מה היית ממליץ לי לעשות על סמך מה שכתבתי?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוסף,האם יש שיטה אחרת לפתירת הבעיה

עפרי
    14/09/2014

אם יש שיטה נוספת לפתירת הבעיה, משהו שטתה רואה לנכון ולא התייחסתי אליו?
    תודה, עפרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות בנוגע ליישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    08/10/2014

הלבנת שיניים משפיעה רק על שן טבעית ולא על השלמות כתרים וציפויים.
    אם הציפויים חזקים כך שלא יתנתקו בהפעלת כח על השן אז ניתן גם אח״כ לבצע יישור שיניים בעזרת מכשור אינויזליין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו