מי מכיר את האורטודנט???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי מכיר את האורטודנט???
    אוראל....
    06/10/2014

הי, אני עושה יישור שיניים בקרוב המליצו לי על דר' ברונו קוריאל שמטפל גם בבני ברק וגם ברעננה מישהו מכיר אותו אשמח לקבל המלצות, חוות דעת ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי מכיר את האורטודנט???

הוספת תגובה

• לא להתקרב לרופא הזה!!

פנינית
    25/06/2015

הפגישה הראשונה והקליניקה הלבנה הענקית והמדהימה, יסנוורו אותך!
    הרופא צרפתי, מלא בעבודה עם ילדים צרפתים שהוריהם משלמים ביורו...
    חוץ מהפגישה הראשונה והבלה בלה של הרופא ואלבום ענק של תודות שנראות מוזמנות, אין הרבה.רושם ראשוני בלבד שמאחוריו אין כלום!
    הרופא נקב בסכום אסטרונומי על יישור שיניים ולאחר הפגישה שבה סוכמו דברים בע"פ, נוספו להם בכתובים עוד אלפי שקלים רבים מאוד.
    אני מתלבטת אך ללא ספק הכל נראה כאחיזת עיניים...
    מחירים נקובים באלפים רבים של יורו והרופא???לך תחפש אותו בצרפת כי הוא בחופש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה דר קוריאל

אוראל
    25/06/2015

הי אושרית,
    מאז ששאלתי מי מכיר את הרופא הזה ולא ענו לי על השאלה הזאת הספקתי להתחיל אצלו טיפול ואני כבר חצי שנה עם גשר.
    אני רוצה להגיד לך שבזה שהוא תוקע מחירים אסטרונומים את צודקת בהחלט ואני בשביל הנחה שילמתי לו במזומןןן 12000 שח במקום 13000 בתשלומים.
    חוץ מזה מבחינת הטיפול אני מאוד מרוצה יש לו חוות דעת מדוייקת ייחס יפה וטיפול מדהים.
    בכל אופן אם את מפחדת יש את האורטודנטית שרה שטיינמן בקרית אונו הלכתי גם איליה לחוות דעת נוספת(לאחר שכל הרופאים אמרו לי שאני צריכה לעקור שיניים והוא היחיד שאמר לי שלא צריך הלכתי גם לדר שרה והיא אמרה לי שאני גם לא צריכה לעקור) שמעתי שהיא מדהימה זה פשוט רחוק לי אני מרחובות.
    שיהיה המשך יו"ט....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו