מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי מכיר את האורטודנט???אוראל....06/10/2014
הי, אני עושה יישור שיניים בקרוב המליצו לי על דר' ברונו קוריאל שמטפל גם בבני ברק וגם ברעננה מישהו מכיר אותו אשמח לקבל המלצות, חוות דעת ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתקרב לרופא הזה!!
פנינית25/06/2015הפגישה הראשונה והקליניקה הלבנה הענקית והמדהימה, יסנוורו אותך!
הרופא צרפתי, מלא בעבודה עם ילדים צרפתים שהוריהם משלמים ביורו...
חוץ מהפגישה הראשונה והבלה בלה של הרופא ואלבום ענק של תודות שנראות מוזמנות, אין הרבה.רושם ראשוני בלבד שמאחוריו אין כלום!
הרופא נקב בסכום אסטרונומי על יישור שיניים ולאחר הפגישה שבה סוכמו דברים בע"פ, נוספו להם בכתובים עוד אלפי שקלים רבים מאוד.
אני מתלבטת אך ללא ספק הכל נראה כאחיזת עיניים...
מחירים נקובים באלפים רבים של יורו והרופא???לך תחפש אותו בצרפת כי הוא בחופש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה דר קוריאל
אוראל25/06/2015הי אושרית,
מאז ששאלתי מי מכיר את הרופא הזה ולא ענו לי על השאלה הזאת הספקתי להתחיל אצלו טיפול ואני כבר חצי שנה עם גשר.
אני רוצה להגיד לך שבזה שהוא תוקע מחירים אסטרונומים את צודקת בהחלט ואני בשביל הנחה שילמתי לו במזומןןן 12000 שח במקום 13000 בתשלומים.
חוץ מזה מבחינת הטיפול אני מאוד מרוצה יש לו חוות דעת מדוייקת ייחס יפה וטיפול מדהים.
בכל אופן אם את מפחדת יש את האורטודנטית שרה שטיינמן בקרית אונו הלכתי גם איליה לחוות דעת נוספת(לאחר שכל הרופאים אמרו לי שאני צריכה לעקור שיניים והוא היחיד שאמר לי שלא צריך הלכתי גם לדר שרה והיא אמרה לי שאני גם לא צריכה לעקור) שמעתי שהיא מדהימה זה פשוט רחוק לי אני מרחובות.
שיהיה המשך יו"ט....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?