עקירות לצורך יישור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירות לצורך יישור
    סטודנטית
    14/10/2014

שלום, אני בת 30 ולפני 3 חודשים בערך התחלתי לעשות יישור שיניים. הדביקו לי ריבועים ממתכת ועקרו לי 4 שיניים פרה מולר 3 מהסוף (2 מכל צד). יש לציין שהשיניים הקדמיות שלי עברו שחזור כשהייתי קטנה ולכן סף הכאב שם גבוה יותר. לצערי בינתיים אני לא רואה שום שינוי מבחינת לסתות.. הלסת העליונה שלי מאוד בולטת (class 1) וגם התחתונה בעקבותיה ולכן השפה התחתונה שלי נראית כמו של דג ויש לי קושי בסגירת הפה. כרגע המצב הוא שנשארתי בלי שיניים ועם מרווחים איומים ואני לא רואה צמצום מינימלי במרווחים. בנוסף, האורתודנטית כבר החליפה לי את החוט ועדיין אין שינוי. שאלתי היא האם זה נורמלי שכעבור 3 חודשים עוד אין שינוי והכל נראה אותו הדבר ובנוסף כמה זמן באמת לוקח למרווחים להצטמצם וללסתות להסתדר כולל השפה התחתונה שלי? ועוד שאלה, האם השיניים שלי אמורת לזוז אחורה בעת סגירת המרווחים או קדימה? ושאלה אחרונה (מתנצלת על החפירה)-האם יש סיכוי שהמרווחים לעולם לא יצטמצמו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירות לצורך יישור

הוספת תגובה

• עקירות לצורך יישור - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    25/10/2014

אני מניח שאכן הרווחים כן התחילו להסגר אך התהליך איטי ולא תמיד נראה לעין. אני מניח שהאורתודונט לא ישאיר אותך במעמד סיום הטיפול עם רווחים. לגבי כוון סגירת הרווחים, ההחלטה בידי הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו