יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    לאה
    13/11/2014

שלום ,
    אני עוד חודש בת 20
    אני סייעת רופא שיניים בעיקר נמצאת במחלקת מומחים (כירורגיה ,פריו ,אורתודונטיה ) בצבא , משתחררת עוד חודשיים וחצי ואני צריכה לעבור טיפול אורתודונטי
    יש לי משנן מעורב עדיין :
    שיניים 13,14,23 כלואות -כנראה אצטרך לבצע בהן הבקעות מאולצות ועקירתן של השיניים הנשירות
    DEEP BITE
    אצטרך גם לסדר את סטיית קו האמצע והבנתי שאצטרך גם RPE
    הבנתי שכל הטיפול יקח בערך שנה וחצי עד שנתיים .
    אני גרה בנהריה , חיפשתי באתר של רופאים מומחים - אם ישנם רופאי שיניים שעברו בנהריה התמחות של אורתו' ומצאתי רק תוצאה אחת , ניסיתי לברר את עלות הטיפול אך לא קיבלתי מענה לשאלתי עקב שעות פעילות המרפאה שלא כ"כ נוחות .
    בדקתי אפשרות שנייה שהיא ברמב"ם , הציעו לי 15.000 ש"ח והבנתי שאצטרך עוד להוסיף על ההליכים הכירורגים והטיפול יבוצע במחלקת מתמחים ע"י מתמחים .
    ניסיתי לברר גם בכללית סמייל , אם אני אעשה פלטיניום ישר לאחר השחרור כמה יעלה לי , איזה הנחות אקבל אבל אני לא מקבלת מענה לשאלותיי אלא אומרים לי להתקשר ברגע שחרורי .
    הייתי רוצה לדעת בערך כמה טיפול כמו שלי יכול לעלות בערך במקומות אחרים , האם יש עוד מקומות שניתן להתייעץ בצפון (רופאים שהתמחו ) ,האם אתם ממליצים לעבור טיפול ברמב"ם
    תודה מראש
    אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    26/11/2014

את יכולה להיכנס לאתר האגודה האורתודונטית או אתר ההסתדרות לרפואת שיניים ולמצוא את רשימת המומחים באורתודונטיה ומקומות עבודתם. רמב"ם זו אופציה טובה מאוד. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו