מיואשת מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מאוד!
    חרדה
    14/11/2014

עשיתי גשר בעבר, ובזכות זה השינים קצת חזרו לאחורה אבל הבעיה הגדולה שהן לא מסודרות. קודם כל הגדלים שלהם קצת שונים ויש שן שנכסת יותר פנימה ואחת קדימה יותר למשל. השינים שלי יחסית גדולות ולכן זה יותר בולט...אגב כשעשיתי את הגשר בעבר, הלכתי ליותר מכמה רופאים שאמרו לי שאני לא צריכה גשר בכלל...ומי שעשיתי אצלו אמר שאפשר אבל לא מאוד דחוף.
    אני מאוד מאוד לא מרגישה בנוח לצחוק או לחייך!!!!!! זה נורא משפיע עליי ועל היחסים שלי עם אנשים מן הסתם, אני בן אדם חייך מטבעי מאוד אבל אני חוששת לחשוף את השיניים...מה אפשר לעשות? אני לא יודעת אם מבחינה רפואית "השינים תקינות" אבל מבחינה אסתטטית לא. לא הבנתי איך כל כך הרבה רופאים אומרים שאין צורך אבל אני יודעת שהן לא הכי מסודרות בוודאות, ואפשר לראות שהשינים שלי רחוקות מלהיות יפות אם אני מצטלמת עם חיוך, למשל.
    האם נתקלתם במקרים כאלה ואפשר לעשות משהו בנידון?

בבקשה את עזרכתם..אני די מוטרדת מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מאוד!

הוספת תגובה

• ואיך אפשר לדעת איזה אורתודונט הוא

חרדה
    14/11/2014

טוב?
    האם מומלץ ללכת רק מי שהוא מומחה לאורתודונטיה? הקודם ש עשיתי אצלו היה רופא שינים ללא ההתמחות כזו.
    אפשר פה המלצות?
    אני הולכת לעבוד מאוד מאוד קשה בשביל היישור שיניים ואני בטח לא רוצה שהכסף ילך סתם, אני עברתי גם את גיל ההתבגרות ולכן חשוב לי לסיים עם זה בהצלחה מובטחת

האם גם הרופאים ששיכים לקופות הם באמת טובים ויכולים להבטיח לי הצלחה?
    אני חושבת שהשינים שלי במצב מיוחד מאחר וכפי שצינתי רופאים לא אמרו לי כן תעשי אבל מבחינה אסתטית הן לאמוצאות חן בעיני והן עקומות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו