מטופל אצל דינבר - פלטות חדשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטופל אצל דינבר - פלטות חדשות
    איתמר
    19/12/2014

היי אריאל, שמי איתמר ואני מטופל אצלך.
    לפני שבועיים ביום חמישי הורידו לי את הגשר לאחר שנתיים, חודשיים ושבועיים עם גשר.
    שמו לי קיבועים כבר עוד לפני שהורידו לי את הגשר ואתמול הלכתי לאסוף פלטות אחרי שבועיים שהייתי רק עם הקיבועים.
    אתמול אספתי את הפלטות לא ממך אלא מרופא אחר במרפאה, רונן ולא קיבלתי הנחיות ממך מתי להרכיב את הפלטות. רק בלילה או גם במשך היום.
    הבנתי מחיפושים באינטרנט שרוב התקופה שאחרי הורדת הגשר אז שמים את הפלטות כל הזמן ולא רק בלילה אד אני מחכה לתשובתך. הפלטות הן שקופות ובינתיים אני שפ אותך רק בלילה עד להנחייה חדשה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מטופל אצל דינבר - פלטות חדשות - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    24/12/2014

שלום איתמר, הרכבת לילה בלבד, כל לילה, אם הקיבוע מתנתק אז יש להרכיב את הפלטות 24 שעות ביממה לא כולל אוכל ושתיה עד להגעתך אלי למרפאה לתיקון הקבוע.
    אסור לשטוף את הפלטות במים חמים, אחרת ישנו צורתן ולא ניתן יהיה להרכיבן. במקרה כזה תהיה מחויב לבצע פלטות חדשות בעלות מלאה. אני מדגיש שאסור לאכול כשהפלטות בפה אחרת ישברו, ושוב תהיה מחויב לבצע חדשות בעלות מלאה.
    בכל בעיה ניתן להגיע אלי למרפאה שבה אתה מטופל. לא לשכוח לנקות את הפלטות עם מברשת שיניים ומשחת שיניים טרם הרכבת המכשיר ולאחר הסרתו, מי ברז פושרים עד קרים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונן אמר לא להשתמש במשחת שיניים

איתמר
    24/12/2014

שאלה אחרונה ,, רונן אמר שלא להשתמש במשחת שיניים בכדי לנקות את הפלטות.. חח קצת דילמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו