שיני בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיני בינה
    אוראל
    11/01/2015

אני בת 21 ועדין לא יצאו לי שיני בינה. רק אחת התחילה לצאת בקטנה (רבע מהשן)לפני שנה ונעצרה.
    עכשיו חודש וחצי לאחר ששמתי קוביות למעלה ולמטה(ללא גומיות בשיטה החדשה נירלי)
    היא התחילה לעשות לי צרות התנפח לי לידה והיא מקרינה לי כאב לגרון והאוזן מפריעה לי לאכול ובגלל זה זה מונע ממני לצחצח שם כמו שצריך.זה ניראה שאין לה מקום ביכלל.
    השאלה שלי במידה ואצטרך לעקור אותה עקירה כירוגית(השן למטה מצד שמאל) האם הקוביות יפריעו לטיפול לעקירה ואצטרך להוריד חלק מהם?? או שאפשר לטפל גם עם הקוביות.
    בתודה מראש,
    שיהיה לכולנו חורף בריא ושנה קסומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיני בינה

הוספת תגובה

• שיני בינה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/01/2015

הכירורג שעוקר צריך להחליט אם אזור מסוים בגשר מפריע לתהליך העקירה.
    בדרך כלל אין הפרעה מהקוביות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיני בינה והשפעה אורטודנטית

שי
    18/01/2015

אני לאחר יישור שיניים ארוך ומוצלח. הרופא מייעץ לעקור שן בינה רק מצד אחד. האם זה יכול לשבש את היישור שעשיתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיני בינה והשפעה אורטודנטית - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    19/01/2015

אני מניחה, שיש לך מכשור לשמירת התוצאה, אז לא צפויה בעיה בשל שיני הבינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

שי
    19/01/2015

אני מבין ממך שבהנתן שאפסיק את שומר המצב שיש לי זה יכול להיות בעייתי? חשוב לי לא לקחת סיכון בעניין הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו