שיניים שהתעקמו מעט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים שהתעקמו מעט
    -
    14/01/2015

שלום,
    לפני כ6 שנים סיימתי טיפול אורטודנטי. לא הודבק לי קיבוע, אך ניתנה לי פלטה שקופה ללילה שאותה הרכבתי במשך מספר שנים (הרופא אמר שאין צורך בקיבוע ושארכיב את הפלטה בלבד). בשנה וחצי האחרונות כבר לא הקפדתי בהרכבתה ושתי שיניים התעקמו מעט- אחת יצאה קצת והשניה נכנסה קצת. זה לא מאד בולט אך מפריע לי אישית, ואני חוששת שהמצב יחמיר עם הזמן.
    הלכתי לאורתודנט מומחה שאמר לי שעל מנת להחזיר את המצב הקודם חובה להדביק קוביות לזמן קצר, אך אם אני מעוניינת רק בשימור המצב הקיים על מנת שלא יחמיר- ניתן להדביק קיבוע. אני לא מעוניינת בקוביות בגילי (25) ולכן שאלתי היא-
    האם אין אפשרות להתאים פלטה שקופה ללילה שתחזיר את המצב הקודם? האם באמת האופציה היחידה להחזרת המצב הקודם הוא הדבקת קוביות? הדבר נראה לי קצת מוזר מאחר ששמעתי שישנם אנשים שהרופא נתן להם פלטה כזו כדי לתקן שיניים שהתעקמו מעט..

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים שהתעקמו מעט

הוספת תגובה

• שיניים שהתעקמו מעט - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    16/01/2015

אפשר לנסות להשתמש בפלטה שקופה ללילה בלבד, אך לא ניתן להבטיח שהמצב יחזור לקדמותו ב 100%. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו