מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר דינברורד23/01/2015
שלום ד"ר דינבר
השבוע ביקרתי אצלך עם ביתי בת 15 ליעוץ אורתודנטי במכבידנט בבני ברק.
ראשית, מודה לך מאוד מאוד על היעוץ וההסברים החשובים ומאירי העיניים.
הפנית אותנו לייעוץ אצל כירורג ומשקם בשאלה האם להבקיע שני ניבים כלואים או לעקור אותם+שתלים. ככל הנראה נעדיף את אופציית העקירה ושתלים.
הבת שלי כבר עברה ניתוח לא קל להבקעת שן חותכת קדמית וכעת היא מאוד מבקשת הרדמה מלאה. אני לא נוטה להסכים אבל הייתי מעוניינת לבצע את הייעוץ והטיפול במרפאת מכבי באסותא.
לדבריהם כדי להגיע לייעוץ נדרשת הפניה ספציפית בפורמט שונה מזה שקיבלתי ממך.
איך נוכל לקבל הפניה מתאימה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר דינבר - תגובה
ד``ר אריאל דינבר31/01/2015פנה אלי מנהל רפואי של מרפאת השיניים באסותא, הסברתי לו את השיקולים והאופציות. הבנתי שאתם תזומנו להתייעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ורד01/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דינבר - חשוב
ורד06/02/2015שלום ד"ר דינבר.
היינו בהתייעצות אצל ד"ר ניצן באסותא.
לצערי דנו רק על אפשרות העקירה ונקבע תור לניתוח במרץ.
בינתיים עקב בירורים נוספים אנחנו שוקלים שוב את האפשרות של חשיפת הניבים.
כפי שאתה מבין אנחנו בדילמה רצינית.
הבת שלי שואלת שאלה אחת:
מהרגע שניבי החלב נעקרים ועד שהניבים הקבועים נמשכים החוצה - האם נותר חלל ריק? או שיש דרך לחפות על השן החסרה?
יש לה נכונות רבה לעבור את תהליך החשיפה ובלבד שלא תאלץ להיות עם שיניים חסרות זמן כל כך ארוך.
בעבר עברה חשיפה של שן קדמית ולא חייכה שנתיים...........
כמו כן, האם תהליך החשיפה מתבצע בו זמנית על שני הניבים?
אני תוהה האם זה לא ארוך ומורכב מדי להרדמה מקומית.
תודתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?