משך טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך טיפול
    חסוי
    25/04/2008

שלום, יש לי גשר בשיניים כבר 6 חודשים,{מטיפול שאמור להיות שנה} הטיפול שלי מורכב מגשר עליון וגשר תחתון. בנתיים האורתודנטית הרכיבה לי רק את הגשר העליון, ובכל ביקור במרפאה היא דוחה את ההרכבה של הגשר התחתון, וכשאני שואלת למה, האורתודונטית אומרת עוד קצת זמן, עוד קצת זמן, שאלתי היא האים הסתבר שמשך הטיפול הוא יותר משנה {לא העריכה את הזמן נכון}, כי בכל זאת השיניים התחתונות צריכות זמן בשביל להיסתדר? תודה מראש על תשובתכם! נ.ב. אחלה פורום, הכי טוב שיש!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך טיפול

הוספת תגובה

• מדוע אין ערוב של הלסת התחתונה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    26/04/2008

הערכת הזמן בטיפול אורתודונטי אינה מדויקת , כי יש הבדלים הבתגובה הביולוגית של תזוזת השיניים באנשים שונים ולעתים הבדלים בין תזוזת שיניים שונות באותו פה.
    יתכן שהאורתודונטית אינה מערבת עדיין את הלסת התחתונה, כיוון שעדיין לא נוצר מספיק רווח בין השיניים העליונות והתחתונות שיאפשר יישור של התחתונות מבלי שהן תבלוטנה החוצה קדימה מהעליונות, או מסיבה מקצועית אחרת. בכל מקרה, כדאי שתשאלי את האורתודונטית שלך מה הסיבה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו