יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    לאה
    31/01/2015

שלום רב !
    אני חיילת , סייעת רופא שיניים
    לחבר שלי יש פריודונטיטיס . הוא איבד 5-40 % מהעצם באיזורים שונים של המשנן גילינו את זה לאחר שהבחנתי בנסיגת חניכיים בשיניים הקדמיות התחתונות בעיקר .
    ביקשתי ממנו שיגיע למרפאה , עשיתי לו צילום סטטוס והכנסתי אותו למומחה חניכיים
    התוכנית טיפול כללה:
    הקצעות שורשים בכל הפה
    לאחר מכן - מתן קורס אנטיביוטי MOXYPEN + FLAGYL
    חודש לאחר מכן , הוא ביצע 2 ניתוחים (קדמיות תחתונות , עליון קוואדנרט ימין )
    ב 2 שיניים הנחנו פריוציפ . ועוד חודש יש לו ביקורת .
    ההיגיינה האוראלית שלו מאוד השתפרה , אין לו כבר דלקת חניכיים , השתמש בקיסמים דנטלים (מאז הניתוח ועד הביקורת אסור לו להשתמש )
    ובאמת אנו מאוד מרוצים על השיפור המשמעותי שהתרחש .

עכשיו לחבר שלי מאוד מפריע הצפיפות שקיימת , שיניו באמת עקומות (לי זה לא מפריע) אבל בשבילו זה קריטי .
    יש בו רצון עז לביצוע יישור שיניים .
    אני פוחדת שהוא יבצע את היישור שיניים ולאחר מכן ההיגיינה שלו תהיה גרועה ואז הוא יצטרך להפסיק את היישור בגלל דלקת חניכיים ואז ניידות של שיניים , או ספיגת שורשים .

הוא בכל מקרה רוצה שאני אשאל אתכם
    אם הייתם ממליצים לו אולי שכן יעשה את היישור שיניים עוד חצי שנה בערך שהחניכיים יהיו בריאות ולא מודלקות ?
    תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    03/02/2015

יש להיבדק על ידי פריודונט ולבקש ממנו אישור בכתב לטיפול אורתו. אסור לבצע יישור שיניים כאשר יש מחלת חניכיים פעילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו