יישור שיניים עם עקירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים עם עקירות
    טל
    06/03/2015

שלום. אני בן 33. יש לי בעיה של צפיפות בשיניים בלסת העליונה, וכפועל יוצא שתי שיניים מבין הארבע הקדמיות - הן בולטות/עקומות.
    משום מה בעבר זה לא הפריע לי. אך כיום זה כן מפריע לי והחלטתי לטפל בעניין.
    הלכתי ל 2 אורתודנטים ושניהם המליצו על טיפול של עקירת שתי שיניים טוחנות בלסת העליונה (אלו שמאחורי הניבים) כדי לפנות מקום, ולאחר מכן לשים גשר למשך שנה וחצי, ולאחר מכן קיבוע.
    תהליך ארוך ויקר, וגם מכוער בגיל שלי.
    השאלה שלי היא כזו: אם כבר אני נדרש לעקור 2 שיניים לבנות ובריאות - אז למה פשוט לא לעקור את 2 השיניים הבעייתיות מקדימה, ולשים במקומן שתלים ישרים/ או לחילופין לעשות כתרים בצורה כזו שהן יהיו יישרות?
    הרי אם אני ממילא נדרש להקריב 2 שיניים בריאות וגם לשלם הרבה כסף, אז למה ללכת בדרך הארוכה והמכוערת?
    יש הגיון בדרך המחשבה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים עם עקירות

הוספת תגובה

• יישור שיניים עם עקירות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    06/03/2015

מבחינה אסטטית עדיף לשמור את השיניים הקדמיות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה. אפשר פירוט?

טל
    06/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה. אפשר פירוט? - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    07/03/2015

התוצאה תהייה פחות יפה בצורה משמעותית, אם עוקרים את החותכות ותדרוש שיקום השיניים הקדמיות, כך שתראנה כשיניים החותכות הקדמיות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו