שיניים קדמיות תחתונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים קדמיות תחתונות
    ללא שם
    11/03/2015

עשיתי בעבר יישור שיניים, הבעיה היא שלדעתי דחפו את השיניים התחתונות הקדמיות אחרוה מדי, וזה יצר מראה לא אסתטי.
    2 שאלות, האם הסרת השומר מצב שם למטה יכולה לגרום לשיניים לנוע בחזרה קדימה, על הציר התחתון?
    2- האם כדי להוזיז אותם קדימה זה כרוך בטיפול שלם או שפאשר להזיז על יותר ציר ההתחהל ל השן ובכך ליצור חזית מלאה יותר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים קדמיות תחתונות

הוספת תגובה

• אני אסביר כי כתבתי לא ברור

ללא שם
    11/03/2015

הייתי רוצה שהשיניים התחתונות יתנו יותר תמיכה לשפה התחתונה ולרצועת העור שמתחתיה, על ידי כך שיזוזו קדימה בין אם על ידי טיפול אורתודנטי או בין אם לבד כאשר אסיר את השומר מצב.
    לכן שאלתי אם הסרת שומר מצב בהכרח יכולה בסיכוי מסוים להוזיז אותם קדימה, והאם ניתן לחילופין לעשות זאת בטיפול אשר מוזיז רק את השיניים התחתונות ובחלקם התחתון כך שלא יצור חוסר סגירה עם שיניים עליונות ויצריך טיפול גם בהם.

ועוד שאלה, כאשר השיניים התחתונות צפופות ומוזיזים שומר מצב, זה בהכרח אומר שיעלו אחת על השנייה? לא יתכן שפשוט יזוזו קדימה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אסביר כי כתבתי לא ברור - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/03/2015

1. יש סיכוי לתנועת שיניים בהסרת הקיבוע. קשה לחזות את התנועה.
    2. ניתן להניע קדימה על ידי יצירת רווחים מאחור , או שמוש בשתלים - לא פשוט.
    3. הכל יתכן, אך נמצא שבד"כ חלק מהשיניים נע קדימה והן לא שומרות על קשת יפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו