הזזת לסתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזזת לסתות
    ליאורה
    18/03/2015

שלום
    אני בת 44 ואני רוצה לעשות יישור שיניים אך הבנתי שאם אני רוצה שהיישור יצליח בצורה מושלמת עליי לעבור ניתוח אורתוגנטי - הזזת הלסתות, אך אני מאוד חוששת מהניתוח והשאלה שלי היא: אם אני יעשה רק יישור שיניים ללא הניתוח, יכולה להיות הצלחה חלקית? לא אכפת לי שהיישור יהיה מושלם אלא רק השיניים הקידמיות שיוצאות החוצה ועולות אחת על השנייה(בלסת עליונה).
    ובמידה ואחליט על ניתוח, האם הניתוח מסובך? מה ההשלכות של הניתוח?
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזזת לסתות

הוספת תגובה

• הזזת לסתות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    18/03/2015

נכון. ככל הנראה, אם רצוי ניתוח, תהיה הצלחה חלקית ללא ניתוח.
    על השלכות הניתוח והאם הוא מסובך, את צריכה לקבל הסבר מהכירורגים המנתחים.
    את יכולה לפנות לפורום המתאים או לייעוץ בבי"ח, בו מבצעים את הניתוחים האורתוגנטיים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ליאורה
    18/03/2015

זאת אומרת יכולה להיות הצלחה חלקית, או שהשיניים עלולות לחזור למצב הראשוני
    ראשוני? האם מניסיונך יש אנשים שהיו צריכים לעשות את הניתוח ולא עשו ובכל זאת היתה הצלחה מסויימת? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    18/03/2015

אין קשר בין ניתוח לבין חזרה למצב קודם, שיכולה להתרחש גם אחרי ניתוח. בהחלט יש אנשים מלבדך שהסתפקו ומסתפקים בפשרה - ובהשגי טיפול ללא ניתוח.
    בהצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו