מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזזת לסתותליאורה18/03/2015
שלום
אני בת 44 ואני רוצה לעשות יישור שיניים אך הבנתי שאם אני רוצה שהיישור יצליח בצורה מושלמת עליי לעבור ניתוח אורתוגנטי - הזזת הלסתות, אך אני מאוד חוששת מהניתוח והשאלה שלי היא: אם אני יעשה רק יישור שיניים ללא הניתוח, יכולה להיות הצלחה חלקית? לא אכפת לי שהיישור יהיה מושלם אלא רק השיניים הקידמיות שיוצאות החוצה ועולות אחת על השנייה(בלסת עליונה).
ובמידה ואחליט על ניתוח, האם הניתוח מסובך? מה ההשלכות של הניתוח?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזזת לסתות - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין18/03/2015נכון. ככל הנראה, אם רצוי ניתוח, תהיה הצלחה חלקית ללא ניתוח.
על השלכות הניתוח והאם הוא מסובך, את צריכה לקבל הסבר מהכירורגים המנתחים.
את יכולה לפנות לפורום המתאים או לייעוץ בבי"ח, בו מבצעים את הניתוחים האורתוגנטיים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ליאורה18/03/2015זאת אומרת יכולה להיות הצלחה חלקית, או שהשיניים עלולות לחזור למצב הראשוני
ראשוני? האם מניסיונך יש אנשים שהיו צריכים לעשות את הניתוח ולא עשו ובכל זאת היתה הצלחה מסויימת? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין18/03/2015אין קשר בין ניתוח לבין חזרה למצב קודם, שיכולה להתרחש גם אחרי ניתוח. בהחלט יש אנשים מלבדך שהסתפקו ומסתפקים בפשרה - ובהשגי טיפול ללא ניתוח.
בהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?