ישורר שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישורר שיניים
    שמעון
    02/04/2015

אני חייל בן 19 ואני רוצה לעשות יישור שיניים (רק למעלה) רציתי לברר
    איך אני ניגש לנושא , איפה אני עושה את היישור שיניים בהכי זול כי אני חייל בכל זאת
    ועוד פרטים ...
    אני אשמח לשמוע מאנשים שהיו חיילים ועשו בזמן הצבא ...

תודה וחג שמח לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישורר שיניים

הוספת תגובה

• אני מצטרף לשאלה שלו

שלומי
    07/04/2015

רק שאני חייל משחורר כשנה כבר ומעוניין לעשות יישור שיניים רק למעלה וכמה זה יעלה לי בערך והאם אני יכול להחליט לעשות רק בלסת אחת או שאני חייב ללכת בהמלצת האורתודנט. תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישורר שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    25/04/2015

ראשית אם אתה חייל בקבע עם ותק של 6 שנים אתה זכאי לטיפול חינם במסגרת צה"ל. אם זה לא המקרה שלך אתה זכאי לבצע טיפול אורתודונטי במסגרת פרטית אך מחוץ לשעות הפעילות של שרותך. אם אתה משרת ביחידת שדה סגורה קצת קשה יותר לבצע טיפול באופן פרטי אך לא בלתי אפשרי.
    עליך לפנות למרפאה העוסקת בתחום ואם המחיר הוא קריטי עבורך יש לשקול פניה לאחת ממרפאות קופות החולים. מומלץ לוודא שאכן מדובר במומחה ולא ברופא שיניים כללי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו