יישור שינים ולסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שינים ולסת
    יעל
    01/05/2008

שלום רב,

אני בת 25 וברצוני ליישר את שיניי בצורה נסתרת.
    באחת מהביקורים בנושא במרפאת אורתודנטיה ציין בפני
    הרופא כי יש לי מנשך שאינו סגור -כלומר, הלסת העליונה אינה יושבת
    בדיוק על התחתונה.
    רציתי לשאול האם בעיה כזו עלולה להגביל את האפשרות ליישור נסתר?
    האם יש אפשרות שיהיה צורך בהתערבות כירוגית, והאם ניתן ליישר את השיניים ללא
    סידור המנשך?

תודה והמשך יום נעים,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שינים ולסת

הוספת תגובה

• יישור נסתר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/05/2008

הבעיה של המנשך לא אמורה להגביל את היישור הנסתר. בדרך כלל ניתן לישר את השיניים ללא סידור המנשך אך עדיף לסדרו. התערבות כירורגית יכולה לעזור בסידור המנשך אולפ היא נעשית כמובן רק בהסכמת המטופל/ת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח ליישור הלסת +יישור שיניים

יאיר עטיה
    23/07/2008

שלום שמי יאיר אני בן 30 נשוי מעונין ליישר את שיניי ולכן יש לי כמה שאלות: מזה ניתוח ליישור הלסת? כמה זמן הוא נימשך? האם הוא 100 אחוז הצלחה? איפה עושים אותו ,אני למשל מבית שאן. אשמח עם תחזרו אלי בהקדם אני מוטרד מאוד ממצב השיניים שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישור לסת לעומת יישור שיניים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    24/07/2008

ניתוח ליישור הלסת מבוצע כשיש בעיה ביחסי הלסתות בלי קשר לסידור השיניים. לדוגמא: לסת תחתונה בולטת מאוד עם או ללא סטייה הצידה, לסת עליונה בולטת או חניכיים גלויים מאוד לעין וכדומה. הניתוח נמשך מספר שעות. לא קיים מצב של 100% ברפואה. שיניים לא ישרות מיישרים באמצעי יישור קבועים או ניידים בדרך כלל ללא ניתוח, אלא אם כן יש בעיה כפי שתארתי לעיל.
    בכל מקרה כדאי שתתיעץ עם מומחה ליישור שיניים. לא כדאי להיות מוטרד, כי בדרך כלל מדובר בבעיה אסטטית בלבד והעיקר בחיים - הבריאות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו