התייעצות לפני תחילת יישור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לפני תחילת יישור
    דנה
    16/07/2015

שלום, אני בת 26 ועברתי יישור בגיל 13-16 שלצערי נכשל שכן השיניים הקדמיות זזו. כרגע אני עומדת להתחיל יישור מחדש בשיטת קשתיות שקופות אצל פרופ מומחה (אורתודנט) יש לי מספר חששות, אחד מהם הוא האם אני יכולה להיות בטוחה שזאת השיטה המתאימה- שכן הייתי בייעוץ אל אורטדנטית אחרת שאמרה שהשיטה לא מתאימה לי. בנוסף לפני חודשיים עקרו לי שן טוחנת שהיה בה זיהום (שן 16 או 17, הטוחנת אחת לפני אחרונה) והאורטודנט המליץ שנתחיל קודם בסגירת הרווח ולאחר מכן שן הבינה תפקע ונוכל להימנע מביצוע שתל. את צמצום הרווח הוא יעשה בעזרת שרשרת שקופה כמו ששמים ביישור שיניים רגיל. אשמח לחוות דעתכם שכן אני מאוד חוששת שהרופא לא ממליץ על השיטה המתאימה לי ביותר אלא רק מנסה לדחוף לי שיטה יקרה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות לפני תחילת יישור - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    17/07/2015

אני מניחה ,שאת לא מעוניינת ביישור עם סמכים (גשר) על השיניים ולכן הוצעה לך שיטה כמעט בלתי נראית. את יכולה לסמוך לחלוטין על הפרופ' . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו