גשר דיימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גשר דיימון
    נתנאל
    07/09/2015

שלום אני בן 25 ולפני כשבוע עברתי טיפול יישור שיניים ע"פ שיטת דיימון (גשר ללא גומיות)
    יש לי כמה שאלות:
    1) שמו לי הגבהות כחולות כאלה בשני צידי הלסת העליונה האחוריים, דבר המקשה עליי לסגור את השיניים כמו שצריך כדי לטחון את האוכל.. זה גורם לי לבלוע גושים גדולים של אוכל, ואנו יודעים שזה דבר לא בריא לקיבה ויכול לגרום למחלות.
    מה עושים במצב הזה? הרופא שלי אמר לי שזה יישאר לי לכל הטיפול ושמתרגלים. איך אפשר להתרגל למשהו שהוא בלתי אפשרי? זה אכן נורמלי הדבר הזה? זה שאני אתרגל לא אומר שאני כן יצליח בעתיד ללעוס כראוי.. אני אתרגל לבלוע גושי אוכל שלא נלעסו בצורה נכונה ואני מאוד חושש מזה. כי אני יודע שזה לא בריא לגופניו.

שאלה שנייה- לאחר התלבטויות עשיתי את הקוביות השקופות, שהן בעצם בכלל לבנות. האם האפקטיביות שלהן זהה לקוביות הכסופות הרגילות?

שאלה שלישית-ששאלתי אותו האם זה מצהיב עם הזמן הוא אמר לי שזה לא מצהיב שזה קוביות חרסינה ולא האחרות שכן מצהיבות.. למה יש קוביות שקופות מחומר אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גשר דיימון

הוספת תגובה

• גשר דיימון - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    10/09/2015

1. אפשר לטחון את האוכל באזור ההגבהות.
    2. אין השוואה מחקרית בין הלבנות לכסופות מבחינת אפקטיביות.
    3. מוכרות לי גם קוביות פלסטיק מעורב בחרסינה, שגם הן לא מצהיבות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו