סמכים פנימיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סמכים פנימיים
    איה
    06/05/2008

שלום

לפני כחודש התקינו לי סמכים פנימיים (יישור לינגואלי), מאז אני סובלת - האכילה לא חזרה להיות כשהיתה, אומנם הכאבים הפסיקו אבל עדיין מאוד לא נוח לי לאכול, יש לי פצעים על הלשון שמאוד שורפים לי, אחרי האכילה נתקעת לי כמות אדירה של מזון בין הטבעות לחוט תיל, אני לא מפסיקה להרגיש את הגשר הפנימי ולהתעסק בו . שאלתי היא האם אלו תופעות טבעיות אחרי שעובר כבר חודש או שמדובר ברגישות מוגברת שלי.
    כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם יותר קל להתרגל לטבעות חיצוניות ?אולי כדאי לי להוריד את הפנימי ולשנות לחיצוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סמכים פנימיים

הוספת תגובה

• חודש זה זמן סביר להסתגלות

ד``ר אריאל דינבר
    09/05/2008

לא ממליץ לעבור למכשור חיצוני לאחר שכבר התחלת טיפול בלינגואל. סבלנות. הרבה סבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה סבלנות? מתי אמורים להתרגל ?

איה
    27/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגובה משתנה מאדם לאדם,

ד``ר אריאל דינבר
    28/05/2008

חודש זה סביר, סבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו