ליקוי סגר לאחר יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליקוי סגר לאחר יישור שיניים
    אנונימית
    30/12/2015

שלום, לפני שנתיים בערך התחלתי יישור שיניים, ולפני יומיים הורדתי אותו. את הגשר עשיתי למטרות אסתטיות, והסגר היה לי מצויין והיה לי נוח איתו והוא היה סימטרי משני הצדדים. גם הלסת התחתונה היתה ישרה לגמרי, עשיתי רק לניבים שבלטו אבל מנגד היו סימטריות, ולארבעת השיניים הקדמיות. ועכשיו אני לא מצליחה לסגור את הפה כמו שצריך , כי חצי מהלסת העליונה שלי יותר קדימה והחצי השני שלה יותר אחורה. זה מפריע לי מאוד ואני לא יכולה לראות את עצמי מעבירה ככה את שארית החיים שלי, השאלה מה אפשר לעשות? יש דרך לסדר את זה בכלל? את הקיבוע מאחורי השיניים אני שמה בעוד חודש, כרגע יש לי פלטות שקופות, שאיתן לעומת זאת אני לא ממש מרגישה את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליקוי סגר לאחר יישור שיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    09/01/2016

התוצאה נובעת ככל הנראה מכך שלא היה מקום לניבים.
    אם ניתן לעשות משהו:
    לא לשמר את תוצאת הטיפול ואז יש סיכוי לחזרת המצב לקדמותו כולל סגירת השיניים
    או הסרת חומר שן בנקודות ושטחי המגע של שיניים בתנאי שלא נדרשת הסרה רבה מדי ויישור מחדש
    או השחזה סלקטיבית של שיניים
    או - הפתרון הקל ביותר - להמעיט בהבאת השיניים למגע. השיניים לא צריכות להיות במגע בין הלסתות רוב הזמן.
    יש שמביאים אותן למגע בבליעה ואז מדובר ב15-20 דקות ביממה ויש שבולעים ללא מגע שיניים

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו