קיבוע שנפל אחרי 17 שנים והמרפאה לא קיימת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבוע שנפל אחרי 17 שנים והמרפאה לא קיימת
    אורחת
    24/02/2016

עברתי יישור שיניים לפני 17 שנים ובסופו הודבק לי קיבוע,
    כעת הקיבוע נפל והמרפאה ההיא כבר לא קיימת.
    אורטודנטים שפניתי אליהם מסרבים להדביק לי מחדש את הקיבוע.
    זה יוצר מצב לא הגיוני שלפוי אני צריכה לחכת שהשיניים יזוזו ולעשות יישור מחדש?

למי פונים במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קיבוע שנפל אחרי 17 שנים והמרפאה לא קיימת - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    05/03/2016

רוב האורתודונטים אינם מעוניינים לבצע תיקונים של מכשור שבוצעו על ידי רופא אחר. כל רופא אמור לתת שרות זה למטופליו. נוצר מצב שמטופלים שאינם מרוצים מטיפולים אצל הרופא המטפל מנסים את מזלם אצל רופאים אחרים. אני אכן מבין את בעייתך, הייתי מנסה בכל זאת לפנות טלפונית למרפאות עד שתגיעי למרפאה שתסכים לקבל אותך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכמה זמן צריך קיבוע ?

שרון
    14/03/2016

מה זה לכל החיים ?

אם כך אז אותודנטים ודאי צריכים להבין את זה שכל אחד יכול לעשות אצלהם קיבוע הרי אף אחד לא מבטיח בכלל שהרופא שלי ישאר בחיים

נשמע לי שאת חייבת לפנות למשרד הבריאות אם זה באמת נכון - ולא הסכימו לעשות לך קיבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכמה זמן צריך קיבוע ? - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    15/03/2016

אם אין לך אפשרות להגיע לאורתודונט שלך - ודאי שכל רופא שיניים כולל אורתודונט, יעשה את הקיבוע, בתשלום כמובן, עם אחריות מוגבלת בזמן. זאת כיוון שקיבועים נוטים להתנתק מהשיניים ולהישבר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו