ייצוב שיניים בלסת עליונה או יישור שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייצוב שיניים בלסת עליונה או יישור שני
    רונה
    28/02/2016

שלום,
    אני כיום בת 28 עברתי יישור שיניים שהיתי בת 11 והיה לי גשר במשך כמעט שלוש שנים בשתי הלסתות. כבר בערך 5 שנים אני מרגישה שיש תזוזה של הלסת העליונה והשיניים חזורות לקדמותן. חשוס לציין שיש לי פלטה משמרת לילה וגפ קיבועים בשתי הלסתות.
    כמו כן נעקרו לי שתי שיניים בלסת העליונה.
    השאלה האם הלסת והשיניים יכולות לחזור לקדמותן?
    האם יש אפשרות לייצב את השיניים?
    כרגע המצב דינמי ולא סטטי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייצוב שיניים בלסת עליונה או יישור שני - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    05/03/2016

כעקרון ברוב הטיפולים האורתודונטים התוצאה הסופית איננה יציבה. קיבוע בשילוב פלטות אמור לתת את הפתרון הטוב ביותר לשימור התוצאה. יש להבין שפעולות אלה לשימור התוצאה הן ״ מלחמה כנגד הטבע״ . הכוחות הטבעיים שיש בחלל הפה הם שמכריעים, אלה כוחות לא מאוזנים המשנים את מיקום השיניים. אם הקיבועים תקינים והרכבת פלטה לפחות כל לילה אני מניח שאם היו שינויים הם לא היו משמעותיים, לפחות בכל הקשור לסידור של השיניים בכל לסת. אם אכן כן היו שינויים חוסר האיזון אצלך הוא גדול. אם הקיבועים לא תקינים או מנותקים ואולי גם הפלטות אינן תקינות, או ששיתוף הפעולה בהרכבת הפלטות נמוך, ניתן לבצע תיקונים בקיבועים או להחליפם ולשפר את שיתוף הפעולה בהרכבה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו