יישור שיניים ועקירת ארבע שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים ועקירת ארבע שיניים
    מעין
    24/03/2016

שלום
    הייתי אצל אורתודנט כי אני מעוניינת לעשות יישור שיניים. האורתודנט אמר לי שהפתרון היחיד הוא לעקור 4 שיניים והוא באופן כללי לא ממחיץ לי בכלל ואמר לי שעדיף שאשלים עם השיניים והצורה שלהם. השיניים הקדמיות שלי נוטות החוצה בהטייה אלכסונית ולטענתו כדי להכניס אותן פנימה חובה לעקור. ממה שהוא אמר לי ,כאשר אני אעקור עם השנים השפתיים שלי יפלו. זה נכון?אשמח לדעת מהם ההשלכות כאשר עוקרים 4 שיניים קבועות. יש לציין שבעבר עקרתי 4 שיני בינה ועברתי 2 טיפולי יישור שיניים שלא צלחו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יישור שיניים ועקירת ארבע שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    25/03/2016

באופן כללי עקירה של ארבעה מלתעות יכולה לעזור כאשר יש צפיפות מאד גדולה בשיניים, כלומר אין מקום בלסת, או לחילופין כאשר השיניים מאד מאד בולטות לפנים העקירות מאפשרות להכניס את השיניים פנימה.
    יכולה להיות בהחלט השפעה על השפתיים. אלה הנחות כלליות בלבד.
    עם זאת, לא בדקנו ספציפית את הבעיה שלך, וכל מקרה לגופו. לכן את יכולה לגשת לחוות דעת נוספת אצל מומחה אחר ולשמוע את דעתו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עקרתי 4 שיניים

חן
    27/03/2016

אני עקרתי 2 למטה ו2 למעלה בהפרש של חודש (כל פעם 2...)
    לי לא היו תופעות לוואי, ההחלמה הייתה רגילה, באחד החורים בגלל שלחצתי עליו בטעות עם אוכל ההחלמה לקחה שבועיים במקום כמה ימים אז הייתי כמה ימים על אדוויל אבל זה באמת בקטנה...
    לי אישית לא היו סיבוכים ולמטה החורים כבר התחילו להצטמצם. אם זה חשוף מדיי שמים ציפוי שן חיצוני.
    במקרה של הלכתי ל3 ייעוצים אצל 3 רופאים שונים וכמה שהתוכניות שהוצעו לי לטיפול היו מעט שונות, המשותף לכולן היה עקירה לכן הבנתי שאין ברירה ואצטרך עקירה ובמקרה שלי באמת מדובר על צפיפות
    למטה הייתה לי צפיפות גבוהה ולמעלה החך בלטה.. אני רק בתחילתו של הטיפול וכבר יש תוצאות נראות לעין
    תלכי לכמה רופאים תמיד טוב להשוות:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו