מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי אבניתחן27/03/2016
שמתי לב שמאז שיש לי גשר, תמיד מצטברת לי אבנית ב4 השיניים הקדמיות למטה. כשאני מסתכלת במראה אני שמה לב שההצטברות העיקרית היא שם, לפחות במקום הזה זה בולט לעין. שאר השיניים נראות נקיות.
העניין הוא שזה קורה תוך שבועיים מניקוי אצל שיננית ואין לי ממש יכולת כלכלית וגם לא סיבה ללכת כל שבועיים לניקוי כשהיא בעצמה אמרה לי שכל עוד אין בעיות פה אפשר לבוא פעם ב3 חודשים...
אני מנקה עם קיסם אחרי כל ארוחה ואני מצחצחת שיניים פעמיים ביום, אפילו בהמלצת השיננית עברתי למברשת הזאת עם השערות דמויות מחטים של קולגייט ומשחת שיניים פרדונטקס...
אז מה עושים? זה תמיד אותן 4 שיניים קבועות שמצטברת עליהן הרבה אבנית עוד מלפני הגשר.
אשמח לדעת האם יש דרך להפתר מאבנית לבד או שנגזר עליי ללכת עכשיו לשיננית כל חודש רק בגלל האבנית הזאת??? ובכלל למה כל השיניים שלי תמיד נראות נקיות ורק שם כל הזמן יש אבנית לבנה כזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי אבנית - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין27/03/2016שלום חן, אל תתייאשי. המקום אותו את מציינת נמצא מול פתח בלוטות רוק. הרכב הרוק שלך כמו אצל חלק רב מהאנשים הוא כזה שיש בו הרבה מלחים (מינרלים) ולכן כל רובד (שארית מזון רכה) מסתייד במהירות. את יכולה להסיר היטב את הרובד לפני שהוא מסתייד והופך לאבנית. בקשי הדרכה מהשיננית כיצד להסיר רובד זה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?