מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיגת חניכיים כתוצה מניתוח של השתלתשירה13/05/2008
אז ככה אני עברתי השתלת שן בניב קדמי בלסת עליונה כתוצאה מההשתלה כשהרופא ניתח את החניכיים בשביל להשתיל את השן הם איבדו את הקו הישר שלהם רק בקדמת הפה ונוצר בעצם נסיגה בכחניכיים התייעצתי עם מומחה לחניכיים בכדי להשיג מראה אסטתי לחניכיים והוא המליץ על בקיעת שיניים קידמיות בלסת עליונה ע"י הלבשת גשר האמת שלא כולכך הבנתי מה הכוונה ומה שהבנתי מימנו זה שהם מבצעים משיכה לשיניים וכתוצאה מזה החניכיים ירדו למטה ושזה עדיף על ניתוח האם זה נכון לדעתך לי זה ניראה דיי מוזר אם יבצעו את זה השניים הקדמיות לא ימשכו כלפיי מטה ???? האם עדיף ניתוח חניכיים?? ...וגם בשן חותכת קידמית מולבש כתר שכמובן גם מקרין לחנייכים צבע שחורלחניכיים יש לך אוליי הצעה לתחליף ואם ובמידה אני כן ילביש על הכתר גשר לצורך בקיעת שיניים הוא לא יפגע?? ...ויש לי עוד שאלה השתל מקרין שחירות לחנייכים ורואים את זה כי זה שן קידמית אפשר לעשות עם זה משהוו או שזה אבוד..??? תודה רבה מראש...אני אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לשנות את מתאר החניכיים
ד``ר אריאל דינבר15/05/2008או ע"י ניתוח חניכיים או ע"י טיפול אורתודונטי שבו ניתן להזיז שיניים וגם את החניכיים. איני יכול לשפוט מה טוב יותר אצלך. אם מומחה לחניכיים המליץ אז הייתי מקבל את ההמלצה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל שן קידמי
שירה19/05/2008תודה על התשובה יש לי עוד שאלה השתל שהושתל לי בלסת עליונה הוא שתל קידמי בעצם מחליף את הניב באזור של השתל יש שקיפות בחניכיים והאזור ניראה שחור יש מה לעשות עם זה???
ואת ההלבשת גשר אורטודני על השיניים לצורך בקיעת שיניים כדי שהחניכיים יקבלו קו ישר לא יימשוך את השיניים כלפיי מטה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שתלים לשיקום שיניים
ד``ר אריאל דינבר21/05/2008שנועדו להחליף שיניים חסרות עליך לשאול רופא שיניים כללי או מומחה לשיקום או לחניכיים או לכירורגיה פה ולסת.
הבקעת שיניים לצורך שינוי מתאר חניכיים כולל שינוי גובה שלהשיניים שאותן יש לתקן ע"י השלמת שיניים סמוכות או השחזת שיניים והשלמתן לאחר שבקעו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?