רוצה ניבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה ניבים
    ילדה
    15/05/2008

יש לי חלום אני רוצה שהניבים של השיניים הקדמיות יקבלו צורה הרבה יותר דומה לניבים , האם ניתן לחדד את הקצוות שיהיו יותר מחודדים פשוט ומה יכולה להיות העלות של הגשמת החלום??!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה ניבים

הוספת תגובה

• גשי לרופא שיניים שלך

ד``ר אריאל דינבר
    15/05/2008

הוא יכול לשפץ ולשנות את הצורה של השיניים. אנחנו האורתודונטים יכולים להזיז לך את השיניים ממקום למקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד ניבים

נופר
    14/04/2011

יש למשהו מושג כמה זה עולה, איפה אפשר לעשות את זה, אם זה כואב ואם צריך אישור מיוחד? אני צריכה יותר פרטים על זה אז אם אפשר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה הגועל נפש הזה??????????

ליאת
    14/04/2011

חשבי שוב לפני שאת עושה דבר בלתי הפיך !היום את ילדה בגיל הטיפש עשרה ומן הסתם יש לך צורך להתבלט (אפשר להתבלט גם בדברים חיובים יותר....)
    מה יקרה כאשר תהי מבוגרת יותר איך זה יראה אז ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו