הרחבה של לסת עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבה של לסת עליונה
    קלרה
    28/01/2017

שלום. יש לי בעיה בלסת העליונה צרה לעומת הלסת התחתונה, רופא השיניים ניסה להרחיב את הלסת ע״י הפיכת כל השיניים לכתרים וכרגע אני עם גשר זמני בלסת העליונה זאת אומרת עשה לי קשת רחבה , אני לא מרוצה מהתוצאה כיוון שעדיין נראה שבלסת צרה.שאלתי היא כזאת יש אפשרות לבצע הרחבת לסת עם מכשיר פנימי, למרות שאני עם כתרים? וכמה זמן לוקח עד שרואים תוצאות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבה של לסת עליונה

הוספת תגובה

• הרחבת לסת לאחר סיום הגדילה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/01/2017

הבעייה לא כלכך הכתרים אלא מידת ההרחבה הצפויה, שאינה רבה, אלא אם כן מערבים הליכים כירורגיים לא פשוטים, כשמדובר בגיל בוגר (לאחר סיום הגדילה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרחבת לסת עליונה

קלרה
    28/01/2017

אשמח אם תסבירי לי יותר מדויק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרחבה במבוגר - המשך

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/01/2017

כדאי שתפני למומחה או מומחית לאורתודונטיה לבחון את מידת ההרחבה הנחוצה במקרה שלך והאם ניתן להשיגה באמצעות טיפול אורתודונטי בלבד ללא התערבות כירורגית של חיתוכים בעצמות הלסת כדי לאפשר את ההרחבה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו