הסרת גשר, והחזרתו בשנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת גשר, והחזרתו בשנית
    לינוי
    20/05/2017

שלום.
    אני בת 26, מטופלת טיפול אורתודונטי מזה כשנתיים וחצי, והאורתודונט אמר לי שבעוד כמה חודשים אני אמורה להוריד את הגשר. העניין הוא שפתאום צץ לי איזה מקרה דחוף שבעקבותיו אני חייבת להוריד את הגשר כמה שיותר מהר... בחודש הקרוב. אני נמצאת כבר בחוט האחרון, ששמו לי אותו ממש לפני שבוע.
    חשבתי אולי להציע לאורתודונט שלי להסיר לי את הגשר, לשים לי קיבוע, (או ללא קיבוע) אני אשאר ככה כמה חודשים, ולאחר מכן אחזור אליו ואשים את הגשר לעוד כמה חודשים בשנית. אין לי בעיה אפילו להוסיף כסף.
    אני יודעת שזה לא מקובל, וזה סתם הוצאה מיותרת ובזבוז זמן ואנרגיה... אבל זה עניין ממש חשוב לי. כמו שאמרתי, אין לי בעיה להוסיף תשלום כדי שירכיב לי אותו פעם נוספת.
    עד כמה הבקשה הזו חריגה והאם זה אפשרי בכלל? בר יישום באופן תיאורטי ומעשי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת גשר, והחזרתו בשנית

הוספת תגובה

• להסיר ולהחזיר גשר?

ד``ר עתליה וסרשטיין
    22/05/2017

אם את לקראת סיום הטיפול והכל נראה תקין, יתכן שאפשר לזרז את מועד סיום הטיפול. התיעצי עם האורתודונט שלך.
    הסרה והחזרה בשלב סופי עלולות לקחת אותך לאחור מבחינת שלב הטיפול ועלולות להיגרם תנועות שיניים מיותרות, שאינן רצויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו