שינוי במבנה הפנים אחרי טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי במבנה הפנים אחרי טיפול
    לי
    27/06/2017

סיימתי טיפול אורטודנטי לפני שנה, הטיפול כלל עקירת שתי שיני חלב בלסת העליונה וצמצום הרווחים שנוצרו. במהלך הטיפול קיבלתי תגובות מחברות שהפנים שלי מאוד רזו. אני מרגישה שכל הפנים שלי השתנו לאחר הטיפול, ונהיו לי קמטים בצידי הפה שלא היו קודם לכן, עצמות לחיים בולטות והחיוך השתנה לרעה וכמובן שהפנים הצטמקו. מה אפשר לעשות? האם הטיפול אכן השפיע כך על מראה הפנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילו נפחים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    27/06/2017

כולנו משתנים עם הזמן. סביר להניח, שהטיפול הוא לא הגורם לרזון הפנים ולקמטים. אפשר לפנות לרופאי עור או פלסטיקאים שבאמצעות חומרי מילוי מחזירים נפחים לפנים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לכך

לי
    27/06/2017

אבל אני רק בת 26.. לא יתכן שהזזת השיניים גרמה לצמצום של הקשת וכתוצאה מכך יש השפעות על מראה הפנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי במבנה הלסת

נתנאל
    28/06/2017

היי לי.. אני בן 26 ואני תכף מוריד את הגשר אחרי כמעט שנתיים אבל אצלי הפוך ממך הוא לא עקר לי שיניים אלא הרחיב טיפה את הקשת ואני גם אכלתי סרט שנהיה לי חיוך רחב יותר או משהו כזה. אין מה לעשות אין מושלם. את לא הראשונה שעקרו לה שיניים זה דווקא הטיפול הנפוץ יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו