גומיות בין לסתיות בשיניים הקדמיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומיות בין לסתיות בשיניים הקדמיות
    נתנאל
    27/06/2017

היי אני בן 26
    אני כמעט שנתיים עם גשר
    למשך תקופה שמתי גומיות בין לסתיות בשיניים הקדמיות לסגירת הסגר אך לא 24 שעות אלא חצי יום שהייתי רק בבית , למרות שהאורטודנט אמר לי לשים תמיד. בתור האחרון הוא אמר לי לא לשים יותר כי הוא ראה שהמצב הסתדר יחסית וגם כדי שהשיניים יסתגלו ללא גומיות כי הרי אני לא אהיה עם גומיות אחרי הגשר.. עכשיו הבעיה היא שאני מרגיש שיכלתי להוציא מהם יותר לולא הייתי שם באמת 24 שעות, כי תמיד שהורדתי אותם לחצי יום הרגשתי שזה חוזר אחורה.. למרןת שבסה״כ זה כן השתפר. כעת יצאתי לחופשת בחינות מה שאומר שאני בבית תקופה ואין לי בעיה לשים 24 שעות אבל האורטודנט אמר שאין צורך. האם במצב כזה שאני מרגיש שבעת ההורדה של הגומיות כן יש נסיגה חזרה בסגר, אפשרי לשים גומיות בזמן הזה למרות הוראתו? כי אני יודע בוודאות שכשאני עם גומיות אני מרגיש שהסגר נסגר יותר ...עד שזה נפתח שוב לאחר כמה שעות כאשר מוריד את הגומיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תקופת ניסיון ללא גומיות

ד``ר עתליה וסרשטיין
    27/06/2017

האורתודונט מבקש לראות אם המצב יציב. אם תרכיב שוב גומיות, תקופת הניסיון ללא גומיות תידחה. עדכן את האורתודונט במצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נתנאל
    27/06/2017

היי
    אולי שכחתי לציין אבל כן הלכתי אליו אתמול שיראה אותי לאחר שבועיים בלי גומיות והוא אמר שזה בסדר ולא צריך יותר.
    אבל שוב אני מסביר שהמצב הקיים עכשיו אולי יחסית בסדר אבל אני מרגיש שזה עדיין נסוג לעומת הזמן שזה עם גומיות. וכרגע יש לי הזדמנות לשים 24 שעות לתקופה שאני בבית ולא יוריד. האם זה בסדר לשים למרות שאמר שאין צורך יותר? האם יכול להזיק?כי שורה תחתונה רק אני יודע מה אני מרגיש . או שאין טעם ותמיד זה יחזור למצב הנוכחי (שהמצב הנוכחי הוא עדיין בסדר מההתחלה שלא יכלתי לחתוך אפילו שקית קטשופ) זו גומיה שאני שם על 4 שיניים קדמיות ותחתונות ולפעמים מוסיף עוד אחת בין שני השתיים העליונות ל6 תחתונות שיביא קונטרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו