מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומיות בין לסתיות בשיניים הקדמיותנתנאל27/06/2017
היי אני בן 26
אני כמעט שנתיים עם גשר
למשך תקופה שמתי גומיות בין לסתיות בשיניים הקדמיות לסגירת הסגר אך לא 24 שעות אלא חצי יום שהייתי רק בבית , למרות שהאורטודנט אמר לי לשים תמיד. בתור האחרון הוא אמר לי לא לשים יותר כי הוא ראה שהמצב הסתדר יחסית וגם כדי שהשיניים יסתגלו ללא גומיות כי הרי אני לא אהיה עם גומיות אחרי הגשר.. עכשיו הבעיה היא שאני מרגיש שיכלתי להוציא מהם יותר לולא הייתי שם באמת 24 שעות, כי תמיד שהורדתי אותם לחצי יום הרגשתי שזה חוזר אחורה.. למרןת שבסה״כ זה כן השתפר. כעת יצאתי לחופשת בחינות מה שאומר שאני בבית תקופה ואין לי בעיה לשים 24 שעות אבל האורטודנט אמר שאין צורך. האם במצב כזה שאני מרגיש שבעת ההורדה של הגומיות כן יש נסיגה חזרה בסגר, אפשרי לשים גומיות בזמן הזה למרות הוראתו? כי אני יודע בוודאות שכשאני עם גומיות אני מרגיש שהסגר נסגר יותר ...עד שזה נפתח שוב לאחר כמה שעות כאשר מוריד את הגומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת ניסיון ללא גומיות
ד``ר עתליה וסרשטיין27/06/2017האורתודונט מבקש לראות אם המצב יציב. אם תרכיב שוב גומיות, תקופת הניסיון ללא גומיות תידחה. עדכן את האורתודונט במצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נתנאל27/06/2017היי
אולי שכחתי לציין אבל כן הלכתי אליו אתמול שיראה אותי לאחר שבועיים בלי גומיות והוא אמר שזה בסדר ולא צריך יותר.
אבל שוב אני מסביר שהמצב הקיים עכשיו אולי יחסית בסדר אבל אני מרגיש שזה עדיין נסוג לעומת הזמן שזה עם גומיות. וכרגע יש לי הזדמנות לשים 24 שעות לתקופה שאני בבית ולא יוריד. האם זה בסדר לשים למרות שאמר שאין צורך יותר? האם יכול להזיק?כי שורה תחתונה רק אני יודע מה אני מרגיש . או שאין טעם ותמיד זה יחזור למצב הנוכחי (שהמצב הנוכחי הוא עדיין בסדר מההתחלה שלא יכלתי לחתוך אפילו שקית קטשופ) זו גומיה שאני שם על 4 שיניים קדמיות ותחתונות ולפעמים מוסיף עוד אחת בין שני השתיים העליונות ל6 תחתונות שיביא קונטרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?