מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדה דחופה של ריבועים בשינייםבת724/09/2017
כדי להסביר את עצמי טוב, אקדים ואומר: אני מטופלת אצל אורטודנט מהשורה הראשונה. מקצועי ביותר, רק מה. שהוא מגיע למרפאה בעירי פעם אחת ב-חודש. עד היום זה היה בסדר מצידי. דאגתי לשמור את הימים שהוא מגיע והתייצבתי מידי חודש.
כרגע אני צריכה להוריד את הקוביות ודיי לחוצה על זה. אחרי שבררתי איתו איך אני יכולה להוריד במיידי והבנתי שהוא נמצא בערים שנבצר ממני להגיע אליהן(אין לו מרפאה הוא נודד בין מרפאות..) החלטתי שאחכה עד לתור הבא ואוריד בעירי.
היום. הוא הודיע לי שיגיע רק בעוד שבועיים לעיר שלי,ואני חייבת להורידו במיידי- מאחר וקבעתי טיפול כלשהו שמצריך שניים חשופות ולא עם קוביות.
וכעת לשאלתי אחרי כל ההקדמה:
האם אני יכולה ללכת לאורטונדט אחר,(מקצועי כמובן! ולהוריד אצלו את הקוביות וכן לעשות קיבוע או שזה בעייתי.
אשמח לעצתכם;
תודה!
בת-שבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבוע והסרת מכשור אצל אורתודונט אחר
ד``ר עתליה וסרשטיין25/09/2017בעייתי מאוד. קשה להאמין, שיהיה אורתודונט, שיסכים לעשות זאת.
מצטערת, שזו התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בת 701/10/2017תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?