הורדה דחופה של ריבועים בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה דחופה של ריבועים בשיניים
    בת7
    24/09/2017

כדי להסביר את עצמי טוב, אקדים ואומר: אני מטופלת אצל אורטודנט מהשורה הראשונה. מקצועי ביותר, רק מה. שהוא מגיע למרפאה בעירי פעם אחת ב-חודש. עד היום זה היה בסדר מצידי. דאגתי לשמור את הימים שהוא מגיע והתייצבתי מידי חודש.
    כרגע אני צריכה להוריד את הקוביות ודיי לחוצה על זה. אחרי שבררתי איתו איך אני יכולה להוריד במיידי והבנתי שהוא נמצא בערים שנבצר ממני להגיע אליהן(אין לו מרפאה הוא נודד בין מרפאות..) החלטתי שאחכה עד לתור הבא ואוריד בעירי.
    היום. הוא הודיע לי שיגיע רק בעוד שבועיים לעיר שלי,ואני חייבת להורידו במיידי- מאחר וקבעתי טיפול כלשהו שמצריך שניים חשופות ולא עם קוביות.

וכעת לשאלתי אחרי כל ההקדמה:
    האם אני יכולה ללכת לאורטונדט אחר,(מקצועי כמובן! ולהוריד אצלו את הקוביות וכן לעשות קיבוע או שזה בעייתי.
    אשמח לעצתכם;
    תודה!
    בת-שבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קיבוע והסרת מכשור אצל אורתודונט אחר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    25/09/2017

בעייתי מאוד. קשה להאמין, שיהיה אורתודונט, שיסכים לעשות זאת.
    מצטערת, שזו התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בת 7
    01/10/2017

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו