יישור שיניים עם שתל קיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים עם שתל קיים
    מורן
    26/09/2017

שלום רב,
    אני לקראת יישור שיניים בולטות החוצה, ובלסת התחתונה קיים לי שתל בשן 6. האורתודנטית אמרה שזה מצב בעייתי אך רופא כירורג אמר לי שהשתל כבר נחלש ועומד לצאת...
    כשמסרתי לה את המידע היא הציעה לעקור את השתל וכך כן ניתן יהיה לבצע את היישור.
    אך כאשר ניגשתי לרופא לצורך עקירות במרפאה אחרת הוא נחרד מעצם הבקשה והפנה אותי לייעוץ אורתודנטי במרפאתו ע"מ לוודא שאכן זו הברירה היחידה.
    מה שבאמת לא ברור לי זה מדוע הרופא לא מעדיף לעקור את השתל (עם כל הקשיים הנלווים) ומעדיף לעקור לטענתו שן בריאה?
    הרי שתל הוא לא לכל החיים.. באיזשהו שלב הגוף ידחה את השתל ושוב אצטרך לעבור את ההשתלה אז לא עדיף להיפטר ממנו כבר???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים עם שתל קיים

הוספת תגובה

• חוות דעת נוספת

ד``ר עתליה וסרשטיין
    27/09/2017

כל הכבוד לרופא, שיכול היה לבצע מה שנתבקש, וששלח לייעוץ נוסף. גם שיניים במצבים מסויימים הן לא לכל החיים ופעמים רבות שתל מהווה להן תחליף. טוב לשמוע דעה נוספת. אולי תהייה כדעת הייעוץ הראשוני שקיבלת ואם לא, תצטרכי לבחור, מה מתאים לך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו