מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת קיבוע בשיניים עליונותרוני15/10/2017
שלום רב. היה לי קוביות במשך שנתיים וחצי בערך ולאחר מכן שמו לי קיבוע. אחרי 10 שנים שהקיבוע היה עליי בלי שום תזוזות או שברים וחורים ב"ה. היה לי חור בשן קידמית שהצריך טיפול שורש, רופא השיניים (לא אורטודנט) אמר שאם יש לי קיבוע כבר 10 שנים אין צורך בו יותר והוריד לי אותו, התייעצתי עם בן דוד שהוא רופא שיניים במקצועו וסיים את לימודי האורטודנטיה, והוא אמר לי שקיבוע זה לכל החיים! החזרתי את הקיבוע והפעם הדביקו לי אותו ממש למעלה קרוב לחיך, קודם זה היה באמצע השן, ומאז (עברה שנה) ניהיו לי 4 חורים בשיניים הקידמיות, וזה בוודאות בגלל שנתקע לי כל הזמן אוכל בקיבוע, מה שלא היה קורה בקיבוע הקודם, אציין שאני מצחצחת שיניים בקפידה, אבל זה לא נראה עוזר... מה כדאי לעשות, לבקש שישימו לי את הקיבוע באמצע השן כמו שהיה לי קודם.? או שאפשר להוריד לגמרי את הקיבוע כי 10 שנים זה מספיק.. אני ממש עובדת עצות, אני לא אחת שיש לה בעיות שיניים בד"כ... היו לי שיניים חזקות, והכל השתבש מאז...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מעששת
ד``ר עתליה וסרשטיין16/10/2017את יכולה לנסות, שיהיה קיבוע באמצע הכותרות. זה לא מבטיח שלא תהייה עששת. שיניים יכולות לזוז, כל עוד אנחנו חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)