הורדת קיבוע בשיניים עליונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת קיבוע בשיניים עליונות
    רוני
    15/10/2017

שלום רב. היה לי קוביות במשך שנתיים וחצי בערך ולאחר מכן שמו לי קיבוע. אחרי 10 שנים שהקיבוע היה עליי בלי שום תזוזות או שברים וחורים ב"ה. היה לי חור בשן קידמית שהצריך טיפול שורש, רופא השיניים (לא אורטודנט) אמר שאם יש לי קיבוע כבר 10 שנים אין צורך בו יותר והוריד לי אותו, התייעצתי עם בן דוד שהוא רופא שיניים במקצועו וסיים את לימודי האורטודנטיה, והוא אמר לי שקיבוע זה לכל החיים! החזרתי את הקיבוע והפעם הדביקו לי אותו ממש למעלה קרוב לחיך, קודם זה היה באמצע השן, ומאז (עברה שנה) ניהיו לי 4 חורים בשיניים הקידמיות, וזה בוודאות בגלל שנתקע לי כל הזמן אוכל בקיבוע, מה שלא היה קורה בקיבוע הקודם, אציין שאני מצחצחת שיניים בקפידה, אבל זה לא נראה עוזר... מה כדאי לעשות, לבקש שישימו לי את הקיבוע באמצע השן כמו שהיה לי קודם.? או שאפשר להוריד לגמרי את הקיבוע כי 10 שנים זה מספיק.. אני ממש עובדת עצות, אני לא אחת שיש לה בעיות שיניים בד"כ... היו לי שיניים חזקות, והכל השתבש מאז...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשש מעששת

ד``ר עתליה וסרשטיין
    16/10/2017

את יכולה לנסות, שיהיה קיבוע באמצע הכותרות. זה לא מבטיח שלא תהייה עששת. שיניים יכולות לזוז, כל עוד אנחנו חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו