חוות דעת לגבי טיפול אורתודנטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת לגבי טיפול אורתודנטי
    אורי
    07/11/2017

שלום,
    עקב רילוקיישן לחו"ל למשך שנתיים התחלתי טיפול אורתודנטי. עברתי בעבר לפני יותר מעשר שנים כשהייתי נער טיפול ליישור שיניים , סיימתי בהצלחה אך לא הקפדתי לאחר הטיפול ללכת עם הריטיינר ששומר על הטיפול. עד היום אני עם קיבוע קבוע בשיניים התחתונות. לפני שנה הבחנתי שהשיניים הקדמיות שלי הם מעט מאחורה ולא מקדימה כמו אצל כל אחד והמליצו לי ללכת לאורטודנט בשביל למנוע שחיקת שיניים בעתיד.
    התחלתי טיפול מחדש שנוגע לשיניים העליונות בלבד. שמו לי ריטיינר אקטיבי עם "ברגים" שמזיזים כל שבוע זה למשך חצי שנה. לאחר חצי שנה ישימו לי קוביות למשך חצי שנה נוספת ולאחר מכן ישימו לי קשתית שקופה לשימור הטיפול . המליצו לי גם לעקור 2 שיני בינה בשיניים התחתונות מכוון שאם הם יצאו תיווצר צפיפות .

דוקטור מה דעתך על הטיפול שהציעו לי?
    אני כבר חודש כמעט עם הריטיינר האקיטבי והתחלתי לאחרונה להרגיש קליקים בצד שמאל כאשר אני פותח את מלואה פי . האם זה תקין?

במידה וצריך אני יכול לעלות צילום פנורמי של השיניים ורנטגן.
    תודה מראש על העזרה!

אורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דרושה בדיקה לצורך חוות הדעת בענינך

ד``ר עתליה וסרשטיין
    07/11/2017

לא ניתן לחוות דעה לפי תאור המצב. ממליצה לפנות לאורתודונט שיבדוק אותך, אם יש לך ספיקות בקשר לטיפול בך. בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו