לסת בולטת ואי סגירת פה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת בולטת ואי סגירת פה
    נטלי
    17/11/2017

שלום רב
    יש שאלה שממש מביכה אותי אבל אני חייבת לשאול...
    אני בחורה בת 21 , תמיד הייתה לי בעיה בשיניים ולסת בולטת שלא מאפשרת לי לסגור את הפה ולכווץ שפתיים , הרופאים המליצו לי על ניתוח פה ולסת אך אמרו שזה ניתוח מאוד קשה וזה חצי שנה עם ברזלים ולא ניתן לאכול או לדבר, חשוב לציין שאני בעלת נכות פיזית ולכן חוסר אכילה או דיבור יכול להיות לי קריטי בעת בקשת עזרה, ואני גם מתכננת ללמוד במכללה אז יביך אותי להיות עם חוסר דיבור
    ויש לי פחד נורא מביך שלא אמצא בן זוג ולא אצליח להתנשק בגלל קושי בסגירת השפתיים, לכן רציתי לשאול בעצתכם מה כדאי לעשות? האם לוותר או לעשות את הניתוח למרות הסיכונים? האם אפשר להתנשק עם לסת בולטת?( אני מצליחה לכווץ שפתיים אבל ממש בקושי רב ולא עד הסוף וקשה לי להזיז את הפה)
    בבקשה אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת בולטת ואי סגירת פה

הוספת תגובה

• נשיקות וניתוח אורתוגנטי

ד``ר עתליה וסרשטיין
    17/11/2017

קושי בסגירת שפתיים לא ידוע כגורם לאי מציאת בן זוג או חוסר יכולת להתנשק. עם זאת, יש טכניקות ניתוחי לסת כיום ללא סגירת השיניים. וגם כשסוגרים זה מקסימום ל 6 שבועות ולא 6 חודשים. כשהשיניים סגורות ניתן לדבר וניזונים ממזון נוזלי. את צריכה להתיעץ במחלקות לכירורגית פה ולסת, שבהן מבצעים מבצעים ניתוחים אורתוגנטיים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו