מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפילה של הקיבוע בשינייםבטי06/05/2018
שלום,
ב21/8/17 הורדתי את הגשר בשיניים והאורטודנטית שלי שמה לי קיבוע בשיניים למעלה ולמטה.
לאחר מס' חודשים נפל לי הקיבוע למטה והיא שמה לי אחר.
היום ב6/5/18 יצא לי חצי מהקיבוע למעלה ונשארתי עם חצי ממנו דבוק בשיניים וזה ממש הציק.
כשניגשתי אליה היום היא לא ממש ששה להשים לי במקומו קיבוע אחר ,היא טענה טענות למינהן שרק לי הוא נופל כזה מהר כי כנראה שאני מפצחת פיסטוקים ואוכלת אגוזים ודוחפת את השיניים עם הלשון וכנראה בגלל זה הוא נפל מהר.
רציתי לדעת האם יש זמן מסויים שיש אחריות לקיבוע והאם היא חייבת להמשיך את המעקב איתי ולטפל בי אם קורה משהו לקיבוע או שאין זה מחובתה?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחריות על קיבוע
ד``ר עומר פלייסיג12/06/2019שלום בטי,
האחריות על הקיבוע משתנה בין מרפאה למרפאה.
במידה והקיבוע נופל בתדירות גבוהה, בהחלט שווה לבדוק האם התזונה שלך גורמת לכך.
ישנם פתרונות קיבוע נוספים מלבד קיבוע מודבק.
היוועצי במומחה ליישור שיניים עם רישיון של משרד הבריאות.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?