יישור שיניים לינגואלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים לינגואלי
    אפי
    29/05/2008

שלום רב,
    אני בן 24 ושאלתי היא כזו:
    אני עומד לעבור יישור שיניים בשיטה הלינגואלית(טבעות פנימיות). רציתי לדעת מה חסרונות השיטה הזו? ובנוסף רציתי לדעת את טווח המחירים שמשלמים בדר"כ עבור טיפול כזה,
    דבר אחרון וחשוב מאוד : שמעתי וקראתי על מקרים שלאחר זמן מסוים, בדרך כלל שנים מהטיפול של היישור שיניים, המצב חוזר אט אט לקדמותו. אחד הרופאים האורטודנטיים אמר לי שזה נגרם בגלל שכשני בולע הלשון שלי יוצאת החוצה וכך מבליטה את השיניים, אך כששאלתי את הרופא שאצלו אני עומד לעשות את הטיפול הוא אמר לי שאין מה לדאוג מיזה ושהמצב יישאר כפי שהוא לאחר היישור.
    האם זה נכון ומה עלי לעשות כדי להשאיר את המצב האופטימלי כמו שיהיה לי לאחר הטיפול
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים לינגואלי

הוספת תגובה

• טיפול לינגואלי ויציבות התוצאה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    30/05/2008

חסרון הטיפול הלינגואלי מבחינת המטופל-המחיר, אך אין אנו נותנים אומדן מחיר, כיוון שהוא שונה מרופא לרופא.
    באשר ליציבות הטיפול: קיימים אמצעים לשמירה טובה על התוצאה ברוב המכריע של המקרים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו