החלפת אורטודנט לאחר הגשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת אורטודנט לאחר הגשר
    נועה
    26/11/2018

היי,
    מאז ומתמיד הייתי מטופלת בקופת חולים ביישור שיניים עברתי תהליך ארוך של כמה שנים ביישור שיניים ולפני שנה הורדתי את הגשר והדביקו לי קיבעוים ונתנו לי פלטה ללילה.
    היום שנה אחרי הריבועים שלי למעלה ולמטה נשברו באמצע ונפלטה שחוקה והרוסה לגמרי (את הפלטה אני מקפידה לשים כל לילה!)
    הגעתי היום למרפאה וקיבלתי שירות פשוט מביך ומזלזל.
    לא החליפו לי את הקיבוע בטענה שצריך תור נפרד והכל על הפלטה קבעו לי תור לעוד זמן רק ועד אז השיניים שלי יזוזו!
    להתחיל גשר שוב זו לא אופציה.
    רציתי לעבור למרפאה של רופא פרטי ולהיות מטופלת אצלו בהמשך התהליך ושישים לי קיבוע ופלטה חדשה.
    המרפאה הפרטית טענה שאינה יכולה לעשות זאת מכיוון שלא יכולה לקחת אחראיות על טיפול של רופא קודם ואם אני ארצה צריך להתחיל את כל הטיפול מחדש, צילומים, גשר,גומיות הכל!!!!! (למרות שעברתי כבר את כל תהליך הזה והשניים שלי לא עקומות!)

מה אפשר לעשות??? איך אני יוכולה לעבור מרפאה מבלי לעבור את כל הטיפול החוזר אלה רק שידביקו לי קובעים ופלטות ולהיות מטופלת קבועה שם.

האם אין ברירה ואני תקועה בקופות החולים לכל החיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת אורטודנט לאחר הגשר

הוספת תגובה

• החלפת אורתודונט

ד``ר עומר פלייסיג
    04/06/2019

שלום נועה,
    במידה ומצב השיניים הנוכחי מקובל עלייך ואת לא רוצה תהליך של יישור שיניים חוזר, ניתן בהחלט למצוא מרפאה פרטית שתסכים להדביק לך קיבועים חדשים ולהכין עבורך פלטות חדשות.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו