יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    ליאור
    02/06/2008

שלום אני בן 17 ולפני כמה שנים עשו לי טיפול יישור שיניים. היו לי קוביות ואז הוחלט להוריד אותם ולשים לי מין פלטה שקופה. בתור ילד התביישתי ללכת איתה, ותקופה הרוכה לא שמתי אותה. ואז התחלתי לשים אותה רק בלילה, אחרי זמן מה היא כבר התיישנה ולא עזרה יותר.. היום כבר שנתיים שלא שמתי אותה אני מרגיש כאילו השיניים הקידמיות יוצאות החוצה לאט לאט. מהתייעצות עם רופא אמרו שאין טעם לשים פלטה כי השיניים ממש קצת בחוץ. אבל אני מפחד שהם יצאו ויחזרו להיות כמו בהתחלה לפני הטיפול האם יש דרך ליישר רק שן אחת שבולטת קצת יוצר משאר השיניים? והאם אפשר לשים בנתיים מן חוט ברזל מאחורי השיניים שימור עליהם כמו שהן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• לאחר שנים....

ד``ר עתליה וסרשטיין
    04/06/2008

יש דרכים ליישר שן בולטת. כדי להדביק זמנית חוט ברזל מאחוי השיניים , יש לקחת מידה ולכופף בהתאם למצב הנוכחי את החוט המיועד לכך. השאלה אם הדבר כדאי , כי יש לו מחיר וממילא אולי תרצה לישר את השן הבולטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו