מרפאה פרטית או קופת חולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפאה פרטית או קופת חולים
    יהונתן
    21/06/2019

שלום אני בן 18 וצריך ישור שיניים
    אחותי בת 19 גם עוברת ישור שיניים ומגיל 15 נמצאת עם הברזלים (כבר 4.5 שנים) ותכף מסיימת את הטיפול (היא מטופלת במרפאת שיניים של קופת חולים)
    היא הגיבה יפה לטיפול והתמידה אך בכל זאת הטיפול לקח יותר זמן מהממוצע, למרות שמצבה בתחילת הטיפול לא היה מורכב בצורה קיצונית
    מכאן עולה שמרפאה פרטית עדיפה על קופת חולים? איפה אתה ממליץ לי לעשות? במרפאה פרטית או בקופת חולים בגלל המחיר הנמוך משמעותית?
    שאלה נוספת שאשמח לדעת - מה זה ״גומיות לפני טיפול״?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרפאה פרטית או קופת חולים

הוספת תגובה

• מרפאה פרטית או קופ"ח

ד``ר עומר פלייסיג
    21/06/2019

שלום יהונתן,
    באופן עקרוני ומבלי להכליל, לכל מרפאה יתרונות וחסרונות: במרפאות קופ"ח תקבל לרוב מחיר נמוך משמעותית בעוד המרפאות הפרטיות מציעות שירות וזמינות תורים גבוהה יותר (שוב, מבלי להכליל). אתה כמטופל צריך להחליט מה חשוב לך יותר. בכל מקרה, אני ממליץ לך לוודא שהרופא שיטפל בך (במרפאה פרטית או בקופ"ח) הוא מומחה ליישור שיניים עם רישיון של משרד הבריאות.
    באשר לגומיות, לעיתים בתחילת הטיפול יש להתאים טבעות על השיניים הטוחנות ולשם כך משתמשים בגומיות קטנות אשר פותחות רווחים קלים בין השיניים שיאפשרו את התאמת הטבעות.
    בהצלחה!
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו