רווח מעיק בשיניים + טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווח מעיק בשיניים + טיפול
    יוסי
    24/06/2019

שלום, הבן שלי בן 15.5, יש לו מנשך עמוק 100% (ככה קראו לזה הרופאים) ומצפיפות קלה בשיניים התחתונות, הוא נבדק אצל כמה אורתודונטים אבל עדיין לא טופל
    בנוסף, הוא סובל מרווח מעיק בין שתי שיניים טוחנות בלסת התחתונה ולטענתו כל פעם שהוא אוכל משהו אז אוכל נדחס לו בטירוף בין שתי השיניים האלו וגורם לאודם ולירידת דם כאשר הוא מוציא אפילו בנגיעה קלה של הקיסם
    הסתכלתי באזור שכואב לו ובאמת האזור קצת אדמומי והרווח הוא 2 מ״מ בין שן 35 לשן 36
    תופעה זו קיימת אצלו כבר כחצי שנה והוא באמת סובל, הוא אומר לי שזה יותר כואב מסתם אוכל שנתקע בשיניים
    איך מטפלים בדבר הזה? ואם הוא יתחיל טיפול, הטבעת של הגשר לא תכאיב לו? נראה לי שהיא נכנסת בדיוק בין שן 35 לשן 36
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רווח מעיק בשיניים + טיפול

הוספת תגובה

• רווח מעיק

ד``ר עומר פלייסיג
    24/06/2019

שלום יוסי,
    רווחים בין השיניים הם מקום נפוץ לדחיסת מזון שבהמשך גורם לדלקת בחניכיים באיזור הרווח, לכאב ודימום.
    הטיפול האורתודונטי שבנך אמור לעבור יפתור גם את בעיית "הרווח המעיק" כמו גם את המנשך העמוק והצפיפות.
    במידה והאורתודונט המטפל יבחר להשתמש בטבעת על שן 36, היא אכן עוברת בין 35 ל36 אבל לא גורמת לגירוי ודלקת בחניכיים.
    כמו תמיד, אני ממליץ לבחור במומחה ליישור שיניים עם רישיון של משרד הבריאות.
    בהצלחה לבן.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו