כתרים אחרי גשר -בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתרים אחרי גשר -בירור
    מאי
    31/07/2019

הי רציתי לדעת האם לפני שעושים גשר יש לעשות גם כתרים? הייתי שלוש שנים עם גשר וכל הזמן התלוננתי על כאבי שיניים ואמרו לי לחכות להורדה ואז לעשות טיפול וכתרים.. עשיתי מה שאמרו ולקח המון זמן לאתרים וגם הייתי צריכה הארכת כותרת מה שבגלל סיבך לי את העניין וכרגע מרגישה שהשיניים זזו מה שגרם למבנה הפה לשינוי ונהיה רווח בשניים קדמיות.. אשמח לדעת האם הייתי צריכה לעשות כתרים לפני הגשר ואז בעצם לחסוך את כל מה שקרה עכשיו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתרים אחרי גשר -בירור

הוספת תגובה

• יישור שיניים וכתרים

ד``ר עומר פלייסיג
    01/08/2019

שלום מאי,
    כאשר טיפול יישור שיניים משולב עם טיפול שיקומי (כתרים) יש כמה אופציות:
    1. לבצע כתרים זמניים לפני יישור השיניים ולהחליפם בכתרים קבועים רק בסופו.
    2. להמתין עם ביצוע הכתרים רק לאחר סיום יישור השיניים.
    בדר"כ לא נהוג לבצע כתרים תו"כ טיפול יישור שיניים אם כי גם אופציה זו אפשרית.
    בכל מקרה, בכל אופציה נבחרת, יש לבצע קיבוע (נשלף או מודבק) על מנת לשמור על תוצאת הטיפול האורתודונטי.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאי
    01/08/2019

הי תודה על תשובתך.
    1. עשיתי את הכתרים אחרי הגשר אך זה לקח המון זמן וגם הייתי צריכה לעשות הארכת כותרת (אני סוכרתית מה שבגלל סיבך אותי והייתי צריכה ללכת לסיכון גובה וכו וכמובן תורים ארוכים מאוד לקח קרוב לשנה פלוס) שבמהלכם הייתי עם הקיבוע אך ללא פלטה כי הכל שונה והיא לא הייתה טובה כבר. שהתחלתי לשם לב לשינויים הלכתי לאורתו היא טוענת שהשיניים הקידמיות זה רק סתימה וזה יסתדר אין שינוי וגם אם אחזיר גשר הן ישרות ולא יעזור אך הסגירה שונתה ולא ככ טובה וחבל לשם רק בשביל זה גשר לשנה וגם כמובן העלות היא עלות של גשר רגיל לכל דבר!! בעצם שוב לשלם מחיר מלא שלפי דעתי לא פיירי כי זו לא אשמתי מה שקרה גם כל הטיפולים כמובן נעשו שם! אשמח לדעת מה דעתך. אני מאוד מאוכזבת ממה שקרה ושהסגירה לא טובה.. מחכה לתור לסתימות לראות אם הקדמיות יראו יותר טוב.. (בהתחלה הכל היה בסדר שהורדתי את הגשר לא היה משהו לא טוב)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר עומר פלייסיג
    01/08/2019

שלום מאי,
    אין לי יכולת לשפוט האם נעשה משהו לא בסדר כי אין לי את כל הפרטים.
    יתרה מכך, מטרת הפורום היא לענות על שאלות בתחום יישור שיניים ולא לשפוט טיפולים שנעשו.
    צר לי.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו