מיקום הדבקת הריבועים השפעה על התוצאה הסופית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקום הדבקת הריבועים השפעה על התוצאה הסופית
    ירון
    01/08/2019

שלום רב אני בן 22 לפני שבועיים שמו לי גשר לבן (עם קוביות לבנות) בלסת העליונה, יש צפיפות בשיניים העליונות ולכן התחלתי בטיפול, מאוחר יותר ישימו לי גשר למטה,
    הבעיה היא שאני חושב שהרופא לא הדביק לי את הקוביות בצורה תקינה, כלומר לא באופן סימטרי ואני אסביר את עצמי - בשיניים החותכות הקדמיות זה נראה סבבה (הדביק באמצע של השיניים) אבל בחותכות הצידיות (שן 22 ושן 12) ההדבקה לא סימטרית - בשן 22 הרופא הדביק לי את הקוביה ממש בצד של השן ולא באמצע שלה, ובשן 12 הוא הדביק באמצע, אותו דבר בניבים ובמלתעה אחת.
    האם מיקום שגוי של ההדבקה עלול להשפיע לרעה בתוצאה הסופית? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיקום סמכים ותוצאה סופית

ד``ר עומר פלייסיג
    01/08/2019

שלום ירון,
    מיקום שגוי של הדבקה אכן עלול להשפיע לרעה על התוצאה של יישור השיניים, אבל! עצם העובדה שהסמכים לא הודבקו באופן סימטרי לא אומרת שהמיקום שגוי.
    למיקום ההדבקה הנבחר ע"י האורתודונט ישנם גורמים רבים ביומכאניים ואחרים ובהחלט לא תמיד יש להדביק את הסמכים באמצע השן כפי שנהוג לחשוב.
    במידה ואתה מטופל על ידי מומחה, אני מציע לך לסמוך עליו/ה :)
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו