טיפול אורתודנטי חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אורתודנטי חוזר
    seki
    02/10/2019

עברתי טיפול אורדנטי בגיל ההתגברות שכלל ברזלים בשיניים הקדמיות ושימוש ברסן. הברזלים היו בשניים העליונות שהיו צפופות ושן שהייתה כלואה מאחורי שן. הטיפול לא הסתיים בתוצאות האסתטיות הרצויות אלא בנסיגת חניכים , שיניים בולטות, החמרה של אנדרבייט שכבר הייתה לי וTMJ. האם בטוח לעבור יישור שינים נוסף, ניתוח או שניהם במשולב כדי לטפל בזה אסתטית אבל גם למנוע מהנסיגת חניכיים והאנדרבייט להתקדם, או שזה סיכון מיותר שעלול לעשות בדיוק ההפך ולהחמיר את הבעיות האלה? הבעיה היא גם אסתטית וגם רפואית, אבל הדאגה שלי היא התקדמות של מחלת החניכיים ואובדן שיניים מוקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול אורתודנטי חוזר

הוספת תגובה

• טיפול חוזר

ד``ר עומר פלייסיג
    03/10/2019

שלום seki,
    בשאלתך חסרים נתונים רבים כמו גילך, מצבך בעבר, איזה טיפול התבצע בעבר, מצבך כיום, מצב החניכיים וכדו'.
    לכן, אענה לך באופן כללי:
    ניתן בהחלט לבצע יישור שיניים חוזר (עם/ללא ניתוח) באופן כזה שלא יפגע בחניכיים ולא יגרום לאבדן שיניים מוקדם.
    לצורך קבלת מענה פרטני אני ממליץ לך להיפגש עם מומחה ליישור שיניים ובמידת האפשר להביא עמך צילומים ורשומות מהטיפול הקודם.
    שנה טובה וחתימה טובה!
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו