החלפת אורתודנט באמצע טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת אורתודנט באמצע טיפול
    שירז
    24/01/2020

שלום,
    כרגע אני בטיפול באחד מסניפי כללית סמייל (יישור שיניים), ביצעתי 4 עקירות (שיניים רביעיות אחרי הניבים- גם אימי עשתה הליך זה בילדותה כך שזה גנטי) ואני לא מרוצה מהאורתודנט ומעוניינת להחליפו.
    הבעיה היא, שמאוד קשה לי למצוא אורתודנט טוב ומומלץ (רוב האנשים שאני מכירה ביצעו הליך זה במרפאות ציבוריות אז אין לי דרך כ"כ לקבל המלצות), ניסיתי פורומים, המלצות של רופאי שיניים ועוד.
    לבסוף קיבלתי כמה המלצות, אך ראיתי תוצאות של אותם אורתודנטים ולא ממש התרשמתי, כנראה ואני מאוד פרפקציוניסטית.
    אם תוכל בבקשה להמליץ לי על כמה אורטודנטים מעולים שרוב התוצאות שלהם מרשימות ומדויקות, אשמח מאוד!
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מציאת אורתודונט

ד``ר עומר פלייסיג
    24/01/2020

שלום שירז,
    קטונתי מלהמליץ על אורתודונטים ועוד לתת להם ציונים.
    יחד עם זאת, אני ממליץ בהחלט לבחור במומחה ליישור שיניים (לא כל מי שעושה יישור שיניים הוא מומחה). בנוסף, תוכלי לחפש באתר האגודה האורתודונטית בישראל מומחים שעובדים באיזור מגורייך וכך למקד את החיפוש.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו