יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    ויקי
    10/06/2008

שלום,אני בת 33 ורוצה להתחיל טיפול ליישור שיניים.אני רוצה לשים רק ברקטים שקופים.היום בייעוץ, רופא הדגיש שהוא ישים לי חרסינה והבנתי ממנו שזה הדבר הטוב ביותר.האם זה נכון?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• טוב כן, טוב ביותר ? לא מדוייק.

ד``ר אריאל דינבר
    10/06/2008

השאלה מה את מחפשת. האם את מחפשת טכניקה אסתטית בה המכשירים יבלטו פחות או שאת מחפשת מכשירים בלתי נראים. אם החלטת על חרסינה המודבק בחזית של השיניים כדאי שתביני שרואים את הברקטים וגם את החוט שעובר ביניהם. בנוגע לחרסינה יש טובים וטובים יותר. המומלצים מביניהם לטעמי הם אלה ללא הגומיות (סמכים ננעלים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרסינה או גומיות?

ויקי
    11/06/2008

תודה רבה על התשובה המהירה. אני רוצה שהברקטים יבלטו כמה שפחות (אני לא יודעת מה זה מכשיר בלתי נראה - אני לא רוצה לשים ברקטים מאחורי השיניים בגלל שהעסק הזה יקר מאוד). מה אסתטי יותר?מה עדיף? חרסינה או גומיות? הבנתי שגומיות מחליפות צבע וצריך להחליף אותם פעם בשבועיים.אשמח לקבל תשובה מפורטת בנושא.תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המכשור הבלתי נראה

ד``ר אריאל דינבר
    15/06/2008

הוא המכשור הלינגואלי המודבק במשטח האחורי של השיניים. מבחינתך אידיאלי, רק יקר.
    המכשור האסתטי הנוסף - אינויזליין- כמעט בלתי נראה.
    סמכים מחרסינה מומלץ לקחת את הננעלים שלא מצריכים שימוש בגומיות לאחיזת החוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו