קשת שיניים עליונה צרה.. חיוך של 6 שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשת שיניים עליונה צרה.. חיוך של 6 שיניים
    מבואס
    25/03/2020

אני לקראת סיום תהליך הגשר שלי ושמתי לב שיש לי קשת צרה למעלה חיוך שרואים בו רק שש שיניים והשאר כמו צל ורווח גדול, הבנתי שיש שתי סוגים צורת u וצורת c אני מאוד מבואס יש משהו שאפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשת עליונה צרה

ד``ר עומר פלייסיג
    25/03/2020

שלום מבואס,
    קודם כל, אל תהיה מבואס :) יש פתרונות להכל.
    שנית, חסרים לי נתונים רבים לגביך על מנת להמליץ לך איך ניתן להרחיב את הקשת העליונה וליצור חיוך רחב יותר. יש כמה דרכים שתלויות בין השאר בגילך, צפיפות השיניים, מצב החניכיים ועוד...
    לשם כך, אני ממליץ לך להפנות את השאלה לרופא/ה שמטפל/ת בך ולדון ביחד איך ניתן לשפר את התוצאה לשביעות רצונך.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 17

פחות מבואס
    25/03/2020

בן 17.9 לא עקרו לי שיניים אבל אפשר להגיד שהם טיפה צפופות ולגבי האורטודנט הוא אמר לי שאין אפשרות כזאת להרחיב קשת עליונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד ניתן לקבל חוות דעת נוספת אצל מומחה אחר.

ד``ר עומר פלייסיג
    25/03/2020

מומלץ לפנות לרופא מומחה ביישור שיניים.
    את רשימת המומחים ניתן למצוא באתר האגודה הישראלית לאורתודונטיה או באתר משרד הבריאות.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו