שאלה לגבי קיבוע בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי קיבוע בשיניים
    אלה
    05/04/2020

הי,
    לפני כעשור כמעט הותקן לי קיבוע בשתי הלסתות.
    כנראה שבזמנו, בין מדידת השיניים לבין הורדת הגשר וחיבור הקיבוע נוצרו שינויים קלים (כנראה נשברה טיפה השן מבפנים), והקיבוע אינו דבוק בדיוק למתאר השיניים הפנימי, ישנם רווחים בכמה נקודות קטנות בין השן לחוט הקיבוע.
    לא ממש יצאה לי לעשות בדיקה אורטודנטית מאז, למעט הדבקה של אחד הקצוות לפני כמה שנים טובות. אך אני הולכת קבוע לשיננית, ולא נשמע שיש איזו בעיה נראית לעין עם הקיבוע.
    לאחרונה הקיבוע קצת יותר מציק, ומורגש יותר בחלל הפה. שאלתי היא האם ניתן לבקש להוריד את הקיבוע הנוכחי ולעשות אחד שיתאים למידות השיניים כראוי? כמה זה יקר? והאם בכלל יהיה שינוי משמעותי ששוה את הטרחה?
    (שמתי לב שחלק מהרווחים המורגשים נמצאים בחיבורי השיניים אחת לשנייה, אך בלסת התחתונה כמעט ולא מורגש לעומת הלסת העליונה, מניחה שמבנה השיניים שונה ואולי גם הקיבוע לא מספיק גמיש)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי קיבוע בשיניים

הוספת תגובה

• קיבוע

ד``ר עומר פלייסיג
    05/04/2020

שלום אלה,
    על פי מה שאת מתארת, הקיבוע שלך דורש תחזוקה.
    מכיוון שאין לי יכולת לאבחן מרחוק, אני ממליץ לפנות לבדיקה וטיפול מתאים אצל מומחה ליישור שיניים.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו